Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое ВВ крем - пясък /Aloe BB creme - Sandy/

Алое ВВ крем - пясък /Aloe BB creme - Sandy/
ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Най-новият нюанс в серията flawless by Sonya® алое BB кремове е пясъчен. Отново със слънцезащитен фактор 20 той е разработен специално за неутрален цвят на кожата със златисти тонове. Този лек и многофункционален прозукти е създаден за хидратиране на кожата, изравняване на тена и полагане на основа за грим. Той предпазва лицето от слънчевите лъчи, като същевременно прикрива несъвършенствата и придава меко сияние. С него ще изглеждате естествено и безупречно.
Алое ВВ крем пясък е богат на растителни екстракти и алое, които допринасят за стягане и изглаждане структурата на кожата, а съвременните високотехнологични пудри я матират и намаляват появата на фини бръчици и дефекти. При продължителна употреба кожата става по-гладка, а видът ѝ - по-младежки.
Извлекът от маслинови листа съдейства за нежно избистряне на цвета на лицето и видимо намалява появата на тъмни петна за естествен и безупречен вид.Алое ВВ кремът събира на едно място най-различни приложения и може да се използва по много начини. Пясъчният крем е със слънцезащитен фактор 20 и е разработен специално за неутрален цвят на кожата със златисти тонове.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно алое ВВ крема върху почистена кожа, за да хидратирате лицето, да изравните тена и за миг да се сдобиете с гладка и безупречна кожа. За предпазване от слънце нанесете равномерно 15 мин. преди излагане на слънце и нанасяйте отново на всеки два часа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Хидратира лицето.
  • Изравнява тена.
  • Полага основа за грим.
  • Предпазва от слънце.