Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Крем за тяло с алое /Aloe Body Conditioning Creme/

Крем за тяло с алое /Aloe Body Conditioning Creme/
Код: 057
К-во: 113 гр.
Цена: 75,28 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Ако желаете кожата на тялото ви да е еластична и нежна, изберете Крема за тяло с алое. Той се комбинира идеално с тонизиращия крем. Тези елементи на комплекта за грижа за тялото, съчетани с диета и редовни физически упражнения, могат да ограничат появата на целулит.
Съществуват множество причини за този неприятен дефект, а резултатът от него често е обезсърчаване и липса на увереност. Целулитът се получава както от нарушен баланс на хормоналната дейност, така и при високи нива на естроген. Може да се причини и от срив в съдовата система (Хранителни добавки, укрепващи съдовата система, са Нейчър-мин, Абсорбент-С, А-бета-кеър).
Кремът за тяло с алое представлява плътна успокояваща кожата емулсия с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители. Може да се употребява ефикасно като масажен крем или при разтриване на бедрата, краката или части от тялото, които не трябва да се опаковат с фолио. Кожата, върху която е нанесен този уникален и немазен крем, е приятно затоплена, със стимулирано кръвообращение, което разбива блокирани течности и мастна тъкан – честа причина за появата на целулит.
Гъстата емулсия с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители успокоява и изглажда кожата. Може да се употребява ефикасно като масажен крем или за зоните, които не бива да се опаковат с фолио. Нанесен след тонизиране, той приятно ви затопля и създава усещане за комфорт.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Прочетете упътването към програмата за тонизиране на тялото с алое в комплекта.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Тонизира, овлажнява, стяга и успокоява кожата.
  • Превъзходна комбинация от билкови комплекси.
  • Идеален масажен крем.
  • Стимулира кръвообращението, което разбива блокирани течности и мастна тъкан.