Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое фърст - успокояващ кожата спрей с алое /Aloe First/

Алое фърст - успокояващ кожата спрей с алое /Aloe First/
Код: 040
К-во: 473 мл.
Цена: 41,02 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

"Алое фърст" е прекрасна добавка към всяка аптечка за първа помощ. Тази изключителна формула за кожата е първият защитен слой срещу кожни инфекции и възпаления. Създаден с висок процент стабилизиран гел от алое вера, "Алое фърст" съдържа и други подбрани съставки, поради което е незаменим продукт за различни кожни проблеми.
Пчелният прополис увеличава естествените антибиотични свойства на алое вера гела.
Алантоинът е вещество, което защитава кожата и се среща в множество растения, включително във външната кора на листата на алоето.
Единадесет внимателно подбрани растителни екстракта, известни с благотворните си свойства, са добавени за още по-силен ефект.
Всички тези съставки се съчетават в един естествено успокояващ спрей, подходящ при кожни раздразнения – обриви, ожулвания, прорезни рани и натъртвания. Лесен за употреба дори когато допирът с кожата е много болезнен, Алое фърст помага при леки порязвания, битови и слънчеви изгаряния. Алое фърст е с балансирано рН и има успокояващо действие дори върху най-чувствителната кожа. Успокоява и при тропически лишеи.
"Алое фърст" може да се пръска и върху косата, за да я защити от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Използва се във фризьорски салони преди къдрене, за предотвратяване изсушаването на косата в резултат на използваните препарати. В козметичните салони "Алое фърст" действа особено успокояващо след кола маска.
"Алое фърст" е изключителен продукт, действително ненадминат в класата си.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно върху кожата, за да я успокоите и овлажните.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Трябва да присъства във всеки дом
  • Успокоява при изгаряния, обриви, ухапвания и ужилвания
  • Предпазва косата от слънчевите лъчи и от хлорни увреждания
  • Защитава косата преди къдрене