Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Лосион с алое /Aloe Lotion/

Лосион с алое /Aloe Lotion/
Код: 062
К-во: 118 мл.
Цена: 31,14 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Прекрасен, многофункционален алое лосион с масло от жожоба и витамин Е за суха и чувствителна кожа. С лек аромат и фина консистенция, той дълготрайно успокоява, овлажнява и омекотява кожата. Бързо възстановява деликатния pH баланс, за да е нежна и да изглежда отлично. Има универсално приложение и е подходящ за лице, ръце и тяло.
Алое лосионът е с по-високо съдържание на алое от овлажняващия алое лосион (Aloe Moisturing Lotion) и е много подходящ за суха, протрита, силно изгоряла на слънце или загрубяла от вятъра кожа. Формулата му се възползва от най-съвременните открития в областта на козметологията. Алое вера прониква дълбоко и пренася със себе си останалите полезни съставки, сред които са и разтворим колаген и хидролизиран еластин. Тези два протеина отговарят за съхраняване на структурата, мекотата, еластичността и младия вид на кожата. В алое лосиона е вложено и масло от жожоба, ценено от дълбока древност заради способността си едновременно да прониква дълбоко в порите и да създава невидим защитен слой по повърхността на кожата. То също така овлажнява, подхранва и регулира мастната секреция. Комбинацията от алое вера, масло от жожоба, екстракт от лайка, колаген и еластин превръща лосиона на Форевър в перфектен хидратант за цялото тяло, който възстановява мекотата и здравия вид на кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно. Най-добър резултат се получава, ако нежно масажирате до пълното попиване на лосиона в кожата. Повторете, ако е необходимо.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Овлажнител за лице, ръце и тяло.
  • Отличен след излагане на слънце.
  • Много успокояващ.