Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое вера гел /Aloe Vera Gelly/

Алое вера гел /Aloe Vera Gelly/
Код: 061
К-во: 118 мл.
Цена: 31,14 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

В миналото алоето се е употребявало за лечение на леки изгаряния. Всъщност мнозина отглеждат у дома алое или т.нар. „лек за изгаряния“ за спешни случаи. Но за какво ви е растение, когато можете да имате туба „Алое вера гел“! Специално създаден да овлажнява, успокоява и подобрява състоянието на кожата при локална употреба, алое вера гелът е гъст и съдържа овлажняващи и омекотяващи кожата съставки. Чистият стабилизиран гел прониква дълбоко в кожата – все едно намазвате с вътрешността на току-що откъснато листо. Попива напълно в кожата, за да ускори процеса на заздравяване, но без да оставя петна по дрехите.
Алое вера гелът действа благотворно при леки изгаряния, акне, себорея, екзема, псориазис и импетиго. Едно от последните изследвания за въздействието на алое вера гела върху 60 пациенти, страдащи от псориазис, показва, че при над 80% от тях има значително подобрение (в сравнение със 7% при третираните с плацебо). Нещо повече – не се наблюдават никакви неблагоприятни симптоми, свързани с медикаменти или странични ефекти (Списание „Тропическа медицина и международно здраве“, август 1996).
Прозрачният гел бързо попива в кожата и приятно я успокоява. Облекчава сърбежи, болки при отток и възпаление. Противобактериалното му действие помага в борбата против инфекции, а нежният състав овлажнява и успокоява чувствителните места на наранената тъкан. Не съдържа мазни вещества и не дразни, поради което е идеален при акне и други подобни кожни раздразнения. Алое вера гелът може и да се използва върху кожата преди ултразвуково лечение и има особено добър успокоителен ефект след електролиза. Фризьорите слагат от този гел на косата преди къдрене и боядисване, за да предпазят кожата на главата.
От шкафчето в банята до аптечката за първа помощ, и от кухнята до къмпинга, алое вера гелът е идеален спътник за кожата, винаги когато е нужна малко допълнителна грижа.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Почистете кожата старателно преди да нанесете обилно Алое Вера гела. Повторете, ако е необходимо.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Чудесен за първа помощ.
  • Не цапа дрехите.
  • Идеално успокоява кожата.