Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

10 начина да печелите с ФЛП

До 43% печалба от продажби на дребно 21% печалба от новус клиенти

Печелите от 22% до 43% при продажба на продукти на крайни клиенти. Ако купите продукти за 100 лв. по цени с 30% отстъпка, ще ги продадете на клиентите си за 143 лв. и ще реализирате печалба от 43 лв. Печелете от покупките на новус клиентите, които лично спонсорирате. Ако, да речем, ваш нов партньор направи поръчка за 120,00 лв. с ДДС, вие ще получите печалба в размер на 17,65 лв.

5% до 18% лична отстъпка

Печелите от 5% до 18% допълнителна отстъпка за личните си покупки. След като се издигнете на ниво Асистент Супервайзор или по-високо в маркетинговия план, ще получавате отстъпка от стойността на всички продукти, купени на ваше име по цени на дребно.

5% до 18% бонус върху покупките на новус клиенти

Печелите от 5% до 18% бонус върху покупките на новус клиентите в екипа ви. Когато спонсорирате нови хора, получавате процент от стойността на техните покупки по цени на дребно, докато те не постигнат ниво Асистент Супервайзор.

3% до 13% групов бонус върху покупките на СФБ от вашия екип

Печелите от 3% до 13% бонус върху покупките на собствениците на Форевър бизнес (СФБ) във вашата група. След като се изкачите на ниво Супервайзор в маркетинговия план ще можете всеки месец да се квалифицирате за групов бонус - процент от стойността на всички поръчки на вашата група по цени на дребно.

2% до 6% лидерски бонус върху покупките на мениджърските групи под вас

Печелите от 2% до 6% бонус върху покупките на СФБ в екипи на спонсорирани от вас Мениджъри. Когато помогнете на свои партньори да се издигнат до ниво Мениджър в маркетинговия план, всеки месец ще имате възможност да се квалифицирате за Лидерски бонус - процент от стойността на всички покупки на хората в мениджърските екипи под вас по цени на дребно.

До €800 допълнителна месечна премия

Печелите до €800 месечна премия Forever2Drive за нова кола, къща, образование и др. След квалификация за участие, допълнителната премия се изчислява въз основа на обема покупки на вашата група.

До 3% бонус "Скъпоценни камъни" върху покупките на мениджърските групи под вас

Печелите до 3% допълнителен бонус върху покупките на СФБ в екипи на Мениджъри под вас. Когато работите с Мениджърите, лично спонсорирани от вас и те поддържат активността си, имате възможност да се квалифицирате за този бонус. Той може почти да удвои месечните ви доходи!

Chairman's Bonus

В края на всяка година компанията възнаграждава най-добрите собственици на Форевър бизнес, изпълнили условията на програма Chairman's Bonus. Чековете се връчват на квалификантите на Глобалното рали на Форевър. Най-високият чек за 2015 г. на стойност $1 242 467,85 получи Ролф Кип от Германия.

Безплатни пътувания по цял свят

Спечелете безплатни пътувания до курортите на Форевър, тропически острови и глобални срещи, организирани от компанията.

Награди и специални промоции!

Периодично Форевър Ливинг прави промоции и състезания с различни награди.Бизнес възможностиМрежов маркетингМаркетингов план
10 начина да печелите с ФЛПГотови ли сте?