Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Поръчки и отстъпки

Как да поръчаме?

За да направите поръчка е необходимо да знаете точното име и код на продукта, който желаете да закупите.
За доставки на територията на България са необходими:
 • Вашите три имена;
 • Адрес за доставка;
 • Телефон за връзка.
Доставките извън София се извършват с наложен платеж, чрез куриерска фирма. При поръчки над 150лв. - безплатна доставка.

Как да поръчаме с 15% отстъпка?

1. Разпечатайте цветно и попълнете четливо молбата за регистрация. Подробности относно попълването на молбата може да видите в кратка презентация.
2. За да получите регистрационен номер, трябва да изпратите попълнената и подписана молба. На място в офиса на компанията се приемат само молби, придружени от първа заявка (минимална стойност на заявката 88лв /клиентската цена -15%/). Предварително получават номер само нови собственици на Форевър бизнес, живеещи извън София, чиято първа поръчка предстои в съвсем кратък срок. С цел ускоряване на процедурата за регистрация, можете да изпратите молбата първоначално по факс или сканирана (може да сканирате молбата с мобилното си устройство, като използвате безплатно приложение за целта, напр. CamScanner) по електронна поща. Ако всички необходими данни присъстват в бланката, ще получите регистрационен номер, с който можете веднага да правите поръчки. Заявки от нови собственици на Форевър бизнес се изпълняват само ако предварително e получeна молба за регистрация. След това трябва при първа възможност да изпратите и трите екземпляра на оригиналния формуляр по обикновена поща или да ги донесете лично в офиса за заверка. Регистрацията се активира с първата поръчка за продукти.

Спестете пари като се регистрирате и купувате продуктите с 15% или 35% отстъпка от клиентската цена.

  Компанията Forever Living Products (Форевър Ливинг Продъктс) предлага на всеки:
   • възможността да ползва продуктите на фирмата, като ги закупи от "СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС" на клиентски цени;
   • да се регистрира с попълване на молба по образец и да купува продуктите с отстъпка 15% като "НОВУС КЛИЕНТ";
   • да се регистрира и закупи продукти на стойност 2 бонусни точки или пакета "БЪРЗ СТАРТ", като се издига до "АСИСТЕНТ СУПЕРВАЙЗОР" и започва да купува продуктите с 35% отстъпка;
   • да изгражда бизнес чрез директни продажби, като "СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС", купува продуктите с отстъпка и ги продава на клиентска цена;
   • да развива свой собствен бизнес като изгражда мрежа от "СОБСТВЕНИЦИ НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС".

   За контакти и допълнителни въпроси използвайте формуляра за връзка.