Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Поръчки и отстъпки

Как да поръчаме?

За да направите поръчка е необходимо да знаете точното име и код на продукта, който желаете да закупите.
За доставки на територията на България са необходими:
 • Вашите три имена;
 • Адрес за доставка;
 • Телефон за връзка.
Доставките извън София се извършват с наложен платеж, чрез куриерска фирма. При поръчки над 150лв. - безплатна доставка.

Как да поръчаме с 15% отстъпка?

Може да се регистрирате онлайн или като изпратите попълнен хартиен вариант на молба за регистрация.
При онлайн регистрация е необходимо да изпаратите адреса на вашата електронна поща на този линк. На вашиата електронна поща ще бъде изпратен линк към електронна бланка за попълване на данните. За попълването на бланката ще са ви необходими моите данни, които може да видите в този документ.
Ако желаете да попълните хартиен вариант на регистрационната бланка следвайте стъпките по-долу:
1. Разпечатайте цветно и попълнете четливо молбата за регистрация. Подробности относно попълването на молбата може да видите в кратка презентация.
2. За да получите регистрационен номер, трябва да изпратите попълнената и подписана молба. На място в офиса на компанията се приемат само молби, придружени от първа заявка (минимална стойност на заявката 88лв /клиентската цена -15%/). Предварително получават номер само нови собственици на Форевър бизнес, живеещи извън София, чиято първа поръчка предстои в съвсем кратък срок. С цел ускоряване на процедурата за регистрация, можете да изпратите молбата първоначално по факс или сканирана по електронна поща. Ако всички необходими данни присъстват в бланката, ще получите регистрационен номер, с който можете веднага да правите поръчки. Заявки от нови собственици на Форевър бизнес се изпълняват само ако предварително e получeна молба за регистрация. След това трябва при първа възможност да изпратите и трите екземпляра на оригиналния формуляр по обикновена поща или да ги донесете лично в офиса за заверка. Регистрацията се активира с първата поръчка за продукти.

Спестете пари като се регистрирате и купувате продуктите с 15% или 35% отстъпка от клиентската цена.

  Компанията Forever Living Products (Форевър Ливинг Продъктс) предлага на всеки:
   • възможността да ползва продуктите на фирмата, като ги закупи от "СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС" на клиентски цени;
   • да се регистрира с попълване на молба по образец и да купува продуктите с отстъпка 15% като "НОВУС КЛИЕНТ";
   • да се регистрира и закупи продукти на стойност 2 бонусни точки или пакета "БЪРЗ СТАРТ", като се издига до "АСИСТЕНТ СУПЕРВАЙЗОР" и започва да купува продуктите с 35% отстъпка;
   • да изгражда бизнес чрез директни продажби, като "СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС", купува продуктите с отстъпка и ги продава на клиентска цена;
   • да развива свой собствен бизнес като изгражда мрежа от "СОБСТВЕНИЦИ НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС".

   За контакти и допълнителни въпроси използвайте формуляра за връзка.