Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен
/Forever A-Beta-CarE/

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен /Forever A-Beta-CarE/
Код: 054
К-во: 100 гел-капсули
Цена: 61,27 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Форевър А-бета-кеър е незаменима формула, съчетаваща витамини А (бета-каротин) и Е плюс микроелемента селен.
Витамин А допринася за нормално зрение, за процеса на специализация на клетките и за нормално протичане на метаболизма на желязото. Той съдейства за поддържане на лигавиците, кожата и имунната система в нормално състояние. Форевър А-бета-кеър е специално създадена хранителна добавка, доставяща витамин А на организма под формата на бета-каротин, който организмът превръща във витамин А в тънкото черво по време на храносмилането при необходимост.
Витамин Е е мастно разтворим и е отлична добавка за здрава кожа. Той също така предпазва витамин А и незаменимите мастни киселини от окисляване в клетките на тялото. Смята се, че играе роля в защитата на клетъчните мембрани от вредното влияние на свободните радикали.
Третият член на това удивително трио е микроелементът селен. Той е един от най-мощните антиоксиданти и действа синергично както с витамин Е, така и с бета-каротина. Има полезно влияние върху косата, ноктите, имунната система и щитовидната жлеза. Неотдавнашни изследвания показват, че селенът е много важен за здравето на мъжа.
Тази удобна комбинация от важни хранителни съставки е една от най-добрите добавки за оптимално здраве.

СЪСТАВКИ в една капсула

Витамин А (като бета-каротин)7.5 mg
Витамин Е (като D-алфа токоферол)67 mg
Селен (като L-селенометионин)25 µg
Други съставки: рафинирано соево масло, желатин, глицерин, пчелен восък, пречистена вода, розмарин на прах, морковено масло, соев лецитин, екстракт от тъмен рожков.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една гел капсула дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Мощен антиоксидант.
  • Допринася за здрава кожа.
  • Подкрепя кръвообращението.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.