Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое ВВ крем - натюр /Aloe BB creme-nude/

Алое ВВ крем - натюр /Aloe BB creme-nude/
ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Алое ВВ кремът е създаден за хидратиране на кожата, изравняване на тена и полагане на основа за грим. Той предпазва лицето от слънчевите лъчи, като същевременно прикрива несъвършенствата и придава меко сияние. С него ще изглеждате естествено и безупречно.
Клинично тестван растителен екстракт допринася за стягане и изглаждане структурата на кожата, а съвременните високотехнологични пудри я матират и намаляват появата на фини бръчици и дефекти.
Извлекът от маслинови листа съдейства за избистряне на цвета на лицето. При продължителна употреба тенът става по-равномерен, а кожата по-гладка.
Невероятно многостранен, натуралният алое ВВ крем е подходящ за почти всеки нюанс на кожата и придава безупречен вид на лицето ви. Този продукт събира на едно място най-различни приложения и може да се използва по много начини. Натуралният нюанс е най-светъл и неутрален, а слънцезащитният му фактор е 20.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно алое ВВ крема върху почистена кожа, за да хидратирате лицето, да изравните тена и за миг да се сдобиете с гладка и безупречна кожа. За предпазване от слънце нанесете равномерно 15 мин. преди излагане на слънце и нанасяйте отново на всеки два часа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Хидратира лицето.
  • Изравнява тена.
  • Полага основа за грим.
  • Предпазва от слънце.