Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Напитки от алое вера /Aloe Vera Drinks/

Създадените от най-висококачествени съставки напитки и добавки на Форевър, съчетани със здравословна и балансирана храна, са път към чудесно здраве и отлична форма. Основен елемент на продуктите ни е чист, стабилизиран гел от алое вера, извлечен от самата сърцевина на листата. Изобилието от натурални хранителни вещества в него допринася за оптимално здраве и жизненост.
Форевър фрийдъм /Forever Freedom/
Код: 196
К-во: 1 литър
Цена: 71,64 лв.

Forever Freedom

Форевър фрийдъм

Напитка от алое, която ви осигурява препоръчителните количества глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ в една доза от 120 мл. Съчетанието от тези съставки помага на организма да поддържа здрави и подвижни стави и да облекчава болката. Самият гел от алое допринася за подсилване на имунната система, облекчаване на възпалителните процеси и заздравяване на съединителните тъкани.

Повече за Форевър фрийдъм►

Билков чай с цветчета от алое /Aloe Blossom Herbal Tea/
Код: 200
К-во: 25 бр.
Цена: 36,34 лв.

Aloe Blossom Herbal Tea

Билков чай с цветчета от алое

Великолепен чай с изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка, листа от къпина и цветчета от алое вера. С естествено ниско съдържание на калории и без кофеин.

Повече за Билков чай с цветчета от алое►

Поместийн пауър /Forever Pomesteen Power/
Код: 262
К-во: 473 мл.
Цена: 55,04 лв.

Forever Pomesteen Power

Поместийн пауър

Патентованата формула на „Поместийн пауър“ има превъзходен вкус и съдържа плодови сокове и екстракти от нар, круша, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе. Всички тези съставки имат изключително високо антиоксидантно действие.

Повече за Поместийн пауър►

ФАБ Натурална енергийна напитка /FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink/
Код: 321
К-во: 250 мл.
Цена: 6,74 лв.

FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink

ФАБ Натурална енергийна напитка

ФАБ е фантастичен нов продукт на ФЛП, който ще ви зареди с енергия за да се справите с всички задачи през натовареният ден. Тя комбинира гел от алое с патентована смес от адаптогенни билки, витамини и други съставки, за да ви изпълни със сили и жизненост. Незабавното действие се дължи на екстракта от гуарана, а дълготрайното на технологията ADX7, разработена от водещ руски учен и изследовател в областта на спорта.

Повече за ФАБ Натурална енергийна напитка►

ФАБ Х Форевър актив бууст /FAB X Forever Active Boost/
Код: 440
К-во: 250 мл.
Цена: 6,74 лв.

FAB X Forever Active Boost

ФАБ Х Форевър актив бууст

Енергийната напитка ФАБ X е диетична алтернатива за повече жизненост с всички витамини, аминокиселини и електролити, но без никакви калории, въглехидрати и захари. Заредете се с незабавна и дългосрочна енергия с ФАБ Х, запазвайки елегантната си линия. Новата напитка на Форевър може да ви даде сили да свършите всичко в натоварения ден.

Повече за ФАБ Х Форевър актив бууст►

Гел от алое вера /Forever Aloe Vera Gel/
Код: 715
К-во: 1 литър
Цена: 52,43 лв.

Aloe Vera Gel

Гел от алое вера

Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера може да се похвали с 99,7% гел от вътрешността на листата, който подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на нутриенти. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата и я преработваме асептично, за да почувствате истинската сила на природата.

Повече за Гел от алое вера►

Нектар от алое и червени боровинки /Forever Aloe Berry Nectar/
Код: 734
К-во: 1 литър
Цена: 52,43 лв.

Aloe Berry Nectar

Нектар от алое и червени боровинки

Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини. Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

Повече за Нектар от алое и червени боровинки►

Нектар от алое вера и праскови /Forever Aloe Bits n’ Peaches/
Код: 777
К-во: 1 литър
Цена: 52,43 лв.

Bits n’ Peaches

Нектар от алое вера и праскови

Защо да чакате летните дни за омайващото ухание на узрели праскови, щом можете да му се наслаждава те по всяко време с Форевър алое и праскови? 84,5% чист гел от алое вера, допълнен с натурално пюре и аромат на праскови, създават вкусна и полезна напитка. Прасковите естествено съдържат антиоксиданти, които подкрепят организма. Чудесен плодов вкус за превъзходна кондиция.

Повече за Нектар от алое вера и праскови►

ТриПак - гел от алое вера /Forever Aloe Vera Gel TriPack/
Код: 7153
К-во: 3x1 литър
Цена: 157,27 лв.

Aloe Vera Gel TriPack

ТриПак - гел от алое вера

Троен пакет с любимия и неповторим Гел от алое вера, nапитката подпомага храносмилането и имунитета на тялото ви. Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си!

Повече за ТриПак - гел от алое вера►

ТриПак - алое напитки /Forever Aloe Drinks TriPack/
Код: 7333
К-во: 3x1 литър
Цена: 157,27 лв.

Aloe Drinks TriPack

ТриПак - алое напитки

Кой е любимият ви алое гел? Няма да разберете, докато не опитате всички! Tроен пакет с трите великолепни алое напитки на Форевър - гел от алое вера, алое бери нектар и алое и праскови. Подкрепете храносмилателната и имунната система на тялото си!

Повече за ТриПак - алое напитки►

ТриПак - алое бери нектар /Forever Aloe Berry TriPack/
Код: 7343
К-во: 3x1 литър
Цена: 157,27 лв.

Aloe Berry TriPack

ТриПак - алое бери нектар

Tроен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини.

Повече за ТриПак - алое бери нектар►

ТриПак - алое и праскови /Forever Bits n’ Peaches TriPack/
Код: 7773
К-во: 3x1 литър
Цена: 157,27 лв.

Bits n’ Peaches TriPack

ТриПак - алое и праскови

Троен пакет с ароматната и вкусна напитка Алое и праскови. 84,5% чист гел от алое вера, допълнен с натурално пюре и аромат на праскови, създават вкусна и полезна напитка. Прасковите естествено съдържат антиоксиданти, които подкрепят организма. Чудесен плодов вкус за превъзходна кондиция.

Повече за ТриПак - алое и праскови►