Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Течен регенериращ антиоксидант за лице
/Forever Alpha-E Factor/

Течен регенериращ антиоксидант за лице /Forever Alpha-E Factor/
Код: 187
К-во: 30 мл.
Цена: 68,54 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

"Форевър алфа-Е фактор" е подсилващ кожата агент от Форевър Ливинг Продъктс, който е рог на изобилието от съставки, даващи нова сила на кожата. Един от продуктите с най-широка употреба, той бе създаден на научна основа за оптимално успокояване и подхранване на кожата. Овлажнява отвътре, като едновременно придава гладкост и младежко излъчване на кожата.
Течният регенериращ антиоксидант за лице "Форевър алфа-Е фактор" представлява лека, успокояваща кожата течност, подсилена с витамини А, С и Е, масло от пореч и други защитни съставки за оптимална защита от факторите на околната среда. По същността си това е антиоксидантна течност, създадена да се бори с последиците, причинявани от свободните радикали (80% от вредите върху нашата кожа се причиняват от тях). Действително антиоксидантите са най-добрите „подмладители“ и "Форевър алфа-Е фактор" е изключителна комбинация от съставки, които допълват външно антиоксидантното влияние на хранителната ни добавка А-бета-кеър. Както при повечето от нашите продукти, основа на "Форевър алфа-Е фактор" е чистият стабилизиран гел от Алое Вера, с пълното му благодатно влияние – да лекува, овлажнява, подхранва и прониква дълбоко.
Разгледайте този списък с активни съставки, уникално съчетани за вас в един продукт на Форевър Ливинг Продъктс.
Витамин Е (като токоферол ацетат). „Витамин на кожата“, антиоксидант, който се бори и поправя щетите, нанесени от свободните радикали. Омекотява, лекува, овлажнява и разгражда тъканта на белезите.
Витамин А (като ретинил палмитат). Друг мощен антиоксидант, подобряващ еластичността, като едновременно с това овлажнява и намалява лющенето. С естествените си антибиотични свойства, помага в борбата срещу акнето и други често срещани кожни раздразнения.
Витамин С (като аскорбил палмитат). Третият агент в нашето трио от антиоксидантни витамини лекува и подобрява еластичноста. Също така се бори с инфекциите и образуването на белези.
Лецитин. Отлично успокояващо средство, подобряващо еластичността на кожата.
Масло от семена на пореч. Осигурява гамалинолеова киселина (незаменима мастна киселина), която възстановява влажността и е много силна успокояваща съставка.
Бисаболол. Етерично масло със същото фармакологично влияние както множество лечебни билки, например лайката. Натурален противовъзпалителен и успокояващ кожата агент. Има лек естествен цитрусов аромат. Подходящ е дори за най-чувствителната кожа.
Капроил/Каприл триглицерид. Леко, натурално успокояващо съединение, извлечено от кокосовото масло, което овлажнява без да оставя некомфортното усещане за грубо омазняване, присъщо на много масла.
Масло от соя. Нежен овлажнител с антиоксидантни свойства, който допълва състава на крайния продукт.
Всички тези изключителни естествени съставки са съчетани с най-чистите и най-добри овлажнители (привличат водата и задържат влагата вътре в кожата) и емулгатори (позволяват комбиниране на две течности, като например вода и масло).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Течният регенериращ антиоксидант за лице "Форевър алфа-Е фактор" се предлага в малки стъклени бутилки с капкомер. Нанесете няколко капки върху лицето и шията. След това ги втрийте нежно с върха на пръстите. За най-добър резултат изпълнете програмата "Цвете на младостта", след като почистите и тонизирате. След това нанесете "Форевър алфа-Е фактор" и Крем за зоната около очите, последвани от R3 фактор и Възстановяващ нощен крем или Стягащ лосион за лице.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Превъзходна комбинация от мощни антиоксиданти.
  • Подобрява еластичността.
  • Нормализира и балансира сухата кожа.
  • Подходящ и за най-чувствителната кожа.
  • Намалява лющенето, например при екзема и псориазис.