Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Пчелни продукти /Bee Producs/

Работливите пчелички са истинско природно съкровище. Те ни даряват не само със сладък, златен мед, но и с цял арсенал от други ценни и активни съставки. Всички натурални пчелни продукти идеално се съчетават с алое вера и играят важна роля в здравословния и балансиран начин на живот.
Пчелен прашец на Форевър /Forever Bee Pollen/
Код: 026
К-во: 100 табл.
Цена: 31,65 лв.

Forever Bee Pollen

Пчелен прашец на Форевър

Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

Повече за Пчелен прашец на Форевър►

Пчелен прополис на Форевър /Forever Bee Propolis/
Код: 027
К-во: 60 табл.
Цена: 65,93 лв.

Forever Bee Propolis

Пчелен прополис на Форевър

Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Прополисът представлява антибиотично вещест­во, събирано от пчелите, за да поддържат кошерите си стерилни и да се предпазват от инфекции. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. 500 мг в една таблетка.

Повече за Пчелен прополис на Форевър►

Пчелно млечице на Форевър /Forever Royal Jelly/
Код: 036
К-во: 60 табл.
Цена: 68,54 лв.

Forever Royal Jelly

Пчелно млечице на Форевър

Дайте тласък на енергията и метаболизма си, като същевременно се борите със стреса. Специално съчетано с ензими, пчелното млечице на Форевър съдържа протеини, минерали, витамини А, С, D, Е и В комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс още 10 второстепенни.

Повече за Пчелно млечице на Форевър►

Пчелен мед на Форевър /Forever Bee Honey/
Код: 207
К-во: 500 гр.
Цена: 34,79 лв.

Forever Bee Honey

Пчелен мед на Форевър

Вкусна съкровищница от ценни природни вещества. Въглехидратите и минералите, като калций и фосфор, превръщат меда на Форевър в отличен източник на енергия. Една супена лъжица от този естествен подсладител съдържа около 70 калории, усвоява се лесно и предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини.

Повече за Пчелен мед на Форевър►