Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Базово етерично масло /Forever Essential Oils-Carrier Oil/

Базово етерично масло /Forever Essential Oils-Carrier Oil/
Код: 505
К-во: 118 мл.
Цена: 29,07 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Базовото масло на Форевър представлява лека омекотяваща течност, подсилена с едни от най-качествените натурални съставки и антиоксиданти. В основата е производна форма на кокосово масло (каприлов/капринов триглицерид), която е безцветна, без аромат и лесно попива в кожата. Отсъствието на цвят и мирис я правят идеална за базово масло, в което да се разтварят чистите етерични масла Форевър.
Базовото масло на Форевър съдържа и полезните за кожата витамини A, C и E плюс масла от пореч, шипки, сусам и кайсиеви ядки. Мощната комбинация от антиоксидантни витамини и натурални масла подмладява кожата, докато ви помага да се наслаждавате на полезните качества на етерични масла Форевър.
Но същинската основа на базово масло Форевър е чистият, стабилизиран екстракт от листа на Алое Барбадензис, който има естественото свойство да прониква дълбоко в кожата и да я подхранва. Именно затова е и една от най-добрите натурални бази, към която се добавят различни други естествени съставки. Базовото масло на Форевър е създадено така, че да се комбинира синергично с всяко от етеричните масла и да увеличи максимално специфичните му свойства.
Уникалната ни формула се отличава от останалите със съчетанието от сквален, шипково, сусамово и кайсиево масло в база от алое вера и витамин Е. Неповторимата композиция се грижи за кожата много по-интензивно и допринася за по-дълбокото проникване на етеричните масла, разтваряни в нея, за да въздействат те възможно най-ефикасно.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Разтворете от 2 до 4 капки етерично масло на Форевър в една чаена лъжица от базово масло за локална употреба или благоухание.