Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Етерично масло мента /Forever Essential Oils Peppermint/

Етерично масло мента /Forever Essential Oils Peppermint/
Код: 508
К-во: 15 мл.
Цена: 32,20 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Употребата на ментата датира още от древните култури на Рим и Гърция, които са я използвали за декорация, ароматизиране и като популярна подправка за сосове и ястия.
Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.
За да се гарантира качеството на продуктите, всяко етерично масло Форевър се подлага на щателна оценка. Екипи с дългогодишен опит в отглеждането, култивирането и производството на етерични масла изследват всяко масло, като използват органолептични тестове и други изследвания на физическите характеристики. Прави се лабораторен анализ посредством газова хроматография с мас спектрометрия, за да се оцени и потвърди, че всяка партида етерични масла отговаря на изискванията на Форевър за качество и ефикасност.
100% ЧИСТОТА. 100% СВЕЖЕСТ.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Разтворете от 2 до 4 капки етерично масло на Форевър, с вода, базово масло или лосион, за локална употреба или благоухание.