Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителна добавка с лициум и женско биле
/Forever Lycium Plus/

Хранителна добавка с лициум и женско биле /Forever Lycium Plus/
Код: 072
К-во: 100 таблетки
Цена: 68,54 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

От хиляди години азиатските народи използват плода на Lycium barbarum и женското биле, за да поддържат доброто си здраве.
„Форевър лициум плюс“ е хранителна добавка – източник на антиоксиданти, биофлавоноиди и други полезни фитокомпоненти.
Плодът на лициума расте в Китай, където от векове се използва като традиционен лек при множество проблеми. Богат на аминокиселини (градивния материал на протеините) и витамини, лициумът е известен в Китай като тоник yin. Известно е, че подобрява зрението, придава цвят на лицето, подхранва черния дроб и бъбреците и има общоподсилващи и противосъстаряващи свойства. Традиционно се използва при замаяност и обща отпадналост, нисък тонус, болки в гърба и ставите. По-съвременната му употреба е свързана с благотворното му влияние при токсичните последствия от химиотерапия и лъчетерапия.
Счита се, че женското биле, наричано още сладък корен, е най-широко използваната билка в китайската медицина. Тя съдържа над 150 химически съединения с благотворно влияние при възпаления, треска, рани, язви, болки в гърлото и кашлица. Въпреки че нерядко се използва самостоятелно, значително по-често се употребява като допълваща билка в безбройни рецепти, а главната `и функция е да провокира най-доброто въздействие на другите билки. Отличен спътник на лициума.
Флавоноидният извлек от женско биле представлява концентрирана форма на биофлавоноиди. Произвежда се по патентован процес, отстраняващ по-голямата част от глициризина – много сладък компонент на женското биле, с нежелателни странични ефекти. Съвременните проучвания показват, че биофлавоноидите на женското биле са сред най-силните антиоксиданти, открити до момента.

СЪСТАВКИ

Екстракт от лициум (Lycium barbarum), на прах (плод)300 mg
Екстракт от женско биле (Glycyrrhiza glabra), на прах (корен)37.5 mg
Други съставки: емулгатор (микрокристална целулоза), сгъстител (целулоза), пълнител (кроскармелозен натрий), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид), стабилизатор (магнезиев стеарат), глазиращи агенти (декстрин, декстроза, средноверижни триглицериди, натриев цитрат).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една таблетка три пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Добър източник на фитокомпоненти.
  • Силен антиоксидант.
  • Мощян тоник.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.