Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Форевър морска маска за лице /Forever Marine Mask/

Форевър морска маска за лице /Forever Marine Mask/
Код: 234
К-во: 113 гр.
Цена: 46,73 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Маската за лице с алое и морски екстракти е създадена специално за стягане, хидратиране и възстановяване на кожата. Резултатите от употребата й ще ви удивят. Невероятното стягащо действие на тази маска допринася за намаляване на бръчиците по кожата. Тя същевременно абсорбира излишните мазнини и подпомага възстановяването на кожата, като я изчиства от мъртви клетки.
Само един поглед към съставките ще ви убеди, че маската с алое и морски екстракти съдържа цяла съкровищница от подхранващи кожата вещества. Нашият стабилизиран гел от алое вера е най-ефикасният природен овлажнител на кожата. Морските водорасли са богати на минерални соли, микроелементи, витамини и полизахариди, които са жизненоважни за здравата сияйна кожа. Благодарение на екстрактите от синьо-зелени микроводорасли и кафяви морски водорасли тази маска възстановява баланса, жизнеността и минералния състав на кожата.
Маската на Форевър е подходяща за защита на всички типове кожа от замърсяванията в околната среда. Тя е идеална за кожа, която проявява признаци на остаряване (дехидратация, отпускане, бръчици и липса на блясък) и има нужда от нова енергия.
Маската с морски екстракти е лесна за употреба, защото не е необходимо да я приготвяте вкъщи. Нанесете я директно върху старателно почистените си лице и шия. Оставете я да действа 15-20 мин. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека кърпа, за да се насладите на сияйна и свежа кожа. За оптимални резултати използвайте маската поне два пъти седмично. За да дадете най-доброто на кожата си, след всяка маска с алое и морски екстракти поглезете лицето си с няколко капки Алфа-E фактор, както и R3 фактор за гладка и нежна кожа.
Лицето ви ще се влюби в изключителните резултати и качеството на естествените съставки на маската с алое и морски екстракти!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стяга, овлажнява и възстановява кожата
  • Намалява появата на бръчици
  • Абсорбира излишните мазнини и замърсявания
  • Придава сияен вид на кожата