Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителна добавка с мака /Forever Multi-Maca/

Хранителна добавка с мака /Forever Multi-Maca/
Код: 215
К-во: 60 таблетки
Цена: 55,04 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Маката е едногодишно растение, отглеждано в Перу. Ядливият корен, който прилича на репичка, е основна храна за местното население.
В Перу маката се цени високо от над 2000 години. Легенди разказват, че воините на инките я ядели преди битка за сили и издръжливост. Испанските конквистадори пък я наричали „сексуалната билка на инките.“ Днес е известна като перуанския женшен. Според съвременните изследвания маката може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност и енергията.
Южноамериканките също използват мака от хиляди години, за да се предпазват от умора, да са по-издръжливи и да намаляват стреса. Перуанките започват да използват мака на тригодишна възраст и са здрави, плодовити, продуктивни и издръжливи до доста напреднала възраст. При ежедневно приемане, маката може да повиши женското либидо.
Хранителната стойност на изсушения корен от мака е висока, а легендарното му въздействие върху сексуалната потентност вероятно се дължи на високата концентрация на протеини и ключови аминокиселини като фенилаланин, тирозин, хистидин и аргинин.
"Форевър мулти-мака" комбинира легендарния перуански корен с няколко внимателно подбрани съставки за оптимален ефект. Бабини зъби е билка, която традиционно се използва за общо тонизиране на организма, за енергия или като лек при импотентност. Муира пуама, катуаба и палма-джудже са лековити растения, отдавна познати като афродизиаци. Пигеумът е голямо, вечнозелено дърво, което расте в Азия и Южна Африка. Стритата му кора се използва от много години в Африка за поддържане на дейността на бъбреците и простатата.
Антиоксидантът коензим Q10 присъства във всяка жива клетка и е незаменим за снабдяване на организма с достатъчно енергия за осъществяване на телесните функции. Той има свойства подобни на антиоксиданта витамин Е, повишава енергията и поддържа правилна сърдечносъдова и имунна дейност.
Комбинацията от всички тези съставки създава уникална и ефикасна хранителна добавка за повишаване на либидото, енергията и издръжливостта.

СЪСТАВКИ

Мака Lepidium Meyenii (корен), бабини зъби Tribulus terrestris (плод), муира пуама Ptychopetalum Olacoides (кора), катуаба Erythroxylum catuaba (кора), L-Аргинин, палма-джудже Serenoa repens (плод), пигеум Pygeum africanum (кора), Коензим Q-10, Соев екстракт, микрокристална целулоза, калциев цитрат, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий, гуар, магнезиев стеарат, силициев диоксид, декстрин, декстроза, лецитин, натриева карбоксиметилова целулоза, натриев цитрат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Две таблетки дневно с вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Подсилва либидото, издръжливостта и енергията.
  • Маката е известна като “сексуалната билка на инките”.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.