Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителна добавка с мулти-минерална формула
/Forever Nature-Min/

Хранителна добавка с мулти-минерална формула /Forever Nature-Min/
Код: 037
К-во: 180 таблетки
Цена: 37,89 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали и затова трябва да си ги набавя чрез храната. С интензивното изчерпване на тези елементи от почвите, приемането на добавки става все по-наложително.
Минералите извършват три основни функции в организма:
1. Някои изграждат костите и зъбите, като например калций, фосфор и магнезий;
2. Други под форма на разтворими соли контролират състава на телесните течности и клетки. Например, калият и натрият регулират течностите. Силният им недостиг води до отоци или обезводняване;
3. Минералите, като например желязото в хемоглобина, извършват множество други жизненоважни задачи. Комбинират дейността си с много ензими и протеини, които участват в освобождаването и усвояването на енергия.
„Форевър нейчър мин“ представлява подобрена мулти-минерална формула, съдържаща нови био-форми на GTF хром и селен за максимално усвояване. Осигурява минерали и микроелементи в една напълно балансирана пропорция – условие, изключително важно за ефективното им функциониране. Минералната основа се състои от 100 мг естествена утайка от морското дъно, формирана от хелатни минерални елементи от растителен и животински морски произход, като морски треви, скариди и водорасли. Минералите от морското дъно са богати на микроелементи.
„Форевър нейчър мин“ е отличен начин да сте сигурни, че организмът ви получава минералите и микроелементите, от които се нуждае, за здравословен и балансиран начин на живот.

СЪСТАВКИ

Калций (дикалциев фосфат)333 mg
Фосфор (дикалциев фосфат)257 mg
Магнезий (магнезиев оксид)133 mg
Желязо (железен фумарат)6 mg
Цинк (цинков сулфат)5 mg
Мед (меден глюконат) 0.67 mg
Манган (манганов глюконат)0.67 mg
Йод (калиев йодид)50 µg
Селен (селенометионин)12 µg
Молибден (натриев молибдат)12 µg
Други съставки: естествена морска минерална утайка, емулгатор (микрокристална целулоза), антислепващ агент (стеаринова киселина), пълнител (кроскармелоза натрий).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Две таблетки дневно. (Съгласно Наредба №47 на МЗ)

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Естествена утайка от морското дъно.
  • Перфектна комбинация от минерали във всяка таблетка.
  • Минералите играят много роли в човешкия организъм – от регулиране на баланса на течностите до активиране на гените и хормоните.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.