Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителни добавки /Nutritions/

Най-чистите природни източници на здраве и жизненост ни помагат да изглеждаме и да се чувстваме възможно най-добре. Възползвайте се от най-ефикасните формули и най-висококачествените съставки в хранителните добавки на Форевър.
Хранителна добавка с мулти-минерална формула /Forever Nature-Min/
Код: 037
К-во: 180 табл.
Цена: 37,89 лв.

Forever Nature-Min

Хранителна добавка с мулти-минерална формула

Цели 10% от хората страдат от недостиг на витамини и минерали. Форевър нейчър-мин съдържа над 10 незаменими минерали и микроелементи, извлечени от естествена утайка от морското дъно и морски растения. Съвременната хелатна форма на минералите се грижи за оптималното им усвояване. Макро- и микроелементите имат разностранни функции в организма, например подкрепа за костите и клетките, както и освобождаване и усвояване на енергия.

Повече за Хранителна добавка с мулти-минерална формула►

Хранителна добавка с женшен и златна чиа /Forever Gin-Chia/
Код: 047
К-во: 100 табл.
Цена: 37,89 лв.

Forever Gin-Chia

Хранителна добавка с женшен и златна чиа

Не един, а два вида женшен съчетахме с полезната чиа в тази впечатляваща хранителна добавка. От векове на Изток женшенът е уважаван адаптоген, използван за жизненост и тонус. А пък на езика на Маите „чиа“ означава „сила“. В наши дни ситните семенца добиха нова популярност като суперхрана, но още древните народи на Америка са я ценили, заради способността ѝ да дава енергия. Форевър събра двата утвърдени източника на жизненост и издръжливост в една удобна таблетка.

Повече за Хранителна добавка с женшен и златна чиа►

Хранителна добавка с витамин С и овесени трици /Forever Absorbent-C/
Код: 048
К-во: 100 табл.
Цена: 36,34 лв.

Forever Absorbent-C

Хранителна добавка с витамин С и овесени трици

Витамин C се бори със свободните радикали и е полезен за кожата и съединителните тъкани. Дайте тласък на тялото си с Абсорбент-С, който съдържа още папая, пчелен мед и овесени трици. В овеса откриваме единствени по рода си антиоксиданти, наречени авенантрамиди, които ефикасно обезвреждат свободните радикали. Обвързаната матрица, създадена по уникална технология, подпомага оптималното усвояване.

Повече за Хранителна добавка с витамин С и овесени трици►

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен /Forever A-Beta-CarE/
Код: 054
К-во: 100 капс.
Цена: 61,27 лв.

Forever A-Beta-CarE

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен

Всестранна добавка, черпеща сили от витамини А, Е и селен. Витамин А играе важна роля за зрението, растежа на костите, репродуктивната система и клетъчното делене, докато витамин Е подсилва действието му и го защитава. За да доусъвършенстваме А-бета-кеър, добавихме селен – минерал с изразено антиоксидантно действие, защото работи синергично във формулата и същевременно допринася за доброто състояние на кожата, косата и зрението.

Повече за Хранителна добавка с витамин А, Е и селен►

Хранителна добавка с чесън и мащерка /Forever Garlic-Thyme/
Код: 065
К-во: 100 капс.
Цена: 37,89 лв.

Forever Garlic-Thyme

Хранителна добавка с чесън и мащерка

Надвийте оксидативния стрес със силата на чесъна и мащерката в удобните капсулки без мирис от Форевър. Чесънът е полезен не само за сърдечносъдовата ви система. Когато го режем или стриваме, се получава ензимна реакция, която произвежда мощно имуностимулиращо съединение. Мащерката е добре позната билка, ценена заради благотворното си действие върху защитните сили на тялото.

Повече за Хранителна добавка с чесън и мащерка►

Хранителна добавка Зелени поля /Forever Fields of Greens/
Код: 068
К-во: 80 табл.
Цена: 24,91 лв.

Forever Fields of Greens

Хранителна добавка "Зелени поля"

Всички знаем колко важно е да ядем пресни зелени храни. И тъй като не е лесно всяко хранене да е придружено от салата, можете да допълвате всекидневния си режим с продукт, съдържащ ечемични и пшенични стръкове плюс люцерна. Този богат източник на зелени храни има силата да ви помогне да попълните евентуални дефицити. Лютият червен пипер в състава му допринася за добро кръвообращение, а пчелният мед – за енергиен заряд.

Повече за Хранителна добавка "Зелени поля"►

Хранителна добавка с лициум и женско биле /Forever Lycium Plus/
Код: 072
К-во: 100 табл.
Цена: 68,54 лв.

Forever Lycium Plus

Хранителна добавка с лициум и женско биле

По-известен като годжи бери, лициумът е древен китайски „ин тоник“ и много силен антиоксидант. В хранителната си добавка Форевър го съчета със сладък корен, познат със способността си да подсилва ефекта на другите билки. Форевър лициум плюс може да допринесе за поддържане на енергията и доброто зрение, както и да подобри цвета на кожата.

Повече за Хранителна добавка с лициум и женско биле►

Хранителна добавка с гинко билоба и китайски билки /Forever Ginkgo Plus/
Код: 073
К-во: 60 табл.
Цена: 64,90 лв.

Forever Ginkgo Plus

Хранителна добавка с гинко билоба и китайски билки

Всеки от нас е чувствал липса на концентрация, отпадналост и умора. Те могат да се окажат признак за лошо кръвообращение. Доказано е, че гинко билоба подкрепя циркулацията на кръвта, а също мозъка и нервната система, за да подобри концентрацията и жизнеността. Подсилен и с гъби рейши, плодчета шизандра и корен фо-ти, този тоник за мозъка ще подхрани творческата ви енергия и ще ви помогне да сте в оптимална физическа и умствена форма.

Повече за Хранителна добавка с гинко билоба и китайски билки►

Хранителна добавка с калций /Forever Calcium/
Код: 206
К-во: 90 табл.
Цена: 49,84 лв.

Forever Calcium

Хранителна добавка с калций

Доставя научно доказани количества калций и витамин D за поддържане на добра костна структура и функция. Съвременните форми на калций и патентованата комбинация от други полезни минерали осигуряват оптимално усвояване и действие. Достатъчните количества калций и витамин D през целия живот като част от добре балансиран хранителен режим могат да намалят риска от остеопороза.

Повече за Хранителна добавка с калций►

Хранителна добавка с мака /Forever Multi-Maca/
Код: 215
К-во: 60 табл.
Цена: 55,04 лв.

Forever Multi-Maca

Хранителна добавка с мака

Използвана от воините на инките в древно Перу като храна, а и за поддържане на либидото, маката доказва силата си и в съвременните клинични изследвания. Полезна и за мъже, и за жени, Форевър мулти мака е подсилена с традиционна смес от корени, кора и плодове, за да стимулира и активизира.

Повече за Хранителна добавка с мака►

Хранителна добавка за поддържане на зрението /Forever Vision/
Код: 235
К-во: 60 табл.
Цена: 55,04 лв.

Forever Vision

Хранителна добавка за поддържане на зрението

Всеки ден очите ни трябва да се справят с огромно натоварване. Поддържайте здравето им с боровинки, лутеин, зеаксантин и супер антиоксиданти. Форевър вижън подкрепя цялото око – лутеинът се грижи за защитата на ретината, боровинките подобряват кръвоснабдяването на очите, а зеаксантинът допринася за доброто състояние на макулата. Погледнете с нови очи на света с Форевър вижън!

Повече за Хранителна добавка за поддържане на зрението►

Хранителна добавка с хиалуронова киселина /Forever Active HA/
Код: 264
К-во: 60 капс.
Цена: 62,82 лв.

Forever Active HA

Хранителна добавка с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (ХК) естествено присъства в съединителните тъкани и запълва пространството между клетките. Както и много други съединения в тялото, хиалуроновата киселина също се изчерпва с напредване на възрастта. В добавката ни тя върви ръка за ръка с масло от джинджифил и куркума – две билки, използвани в древен Китай за поддържане на здрави стави. Форевър активна ХК допринася за подвижността и за доброто състояние на кожата.

Повече за Хранителна добавка с хиалуронова киселина►

Хранителна добавка за кардио здраве /Forever CardioHealth/
Код: 312
К-во: 30 пак.
Цена: 62,31 лв.

Forever CardioHealth

Хранителна добавка за кардио здраве

Хранителна добавка, преливаща от полезни за сърцето съставки. Освен коензим Q10, известен със свойството си да допринася за основните клетъчни функции, Форевър кардио здраве доставя и витамини от B групата, фолиева киселина и билкови екстракти, които подкрепят сърдечносъдовата система. Соевият лецитин също подпомага правилното функциониране на кръвоносните съдове. Разтворете го в любимата си Форевър напитка.

Повече за Хранителна добавка за кардио здраве►

Хранителна добавка за децата /Forever Kids/
Код: 354
К-во: 120 табл.
Цена: 29,07 лв.

Forever Kids

Хранителна добавка за децата

Децата ви ще си мислят, че получават лакомство, а вие ще сте спокойни, като знаете, че са си взели дневната доза витамини и минерали. Дъвчащите таблетки с натурален аромат на грозде съдържат и фитонутриенти от суров спанак, броколи, цвекло, моркови и други питателни плодове и зеленчуци. Подходящи са за двегодишни и по-големи деца (дори и за вас!) и помагат на растящите тела и умове.

Повече за Хранителна добавка за децата►

Хранителна добавка за подкрепа на имунната система /Forever Immublend/
Код: 355
К-во: 60 табл.
Цена: 43,61 лв.

Forever Immublend

Хранителна добавка за подкрепа на имунната система

Всестранна хранителна добавка за подкрепа на имунитета с фруктоолигозахариди, лактоферин, гъби маитаке и шийтаке, витамини D, C и цинк. Синергичната комбинация от базисни нутриенти и натурални билки се грижи за оптималното състояние на имунната ви система. Маитаке – популярна японска гъба, има доказана способност да стимулира имунните клетки и да дава тласък на имунния отговор. Животът е достатъчно натоварен и човек не може да си позволи да не е в отлична форма. Поемете инициативата и подкрепете активно имунитета си.

Повече за Хранителна добавка за подкрепа на имунната система►

Вит♂лайз за него /Vit♂lize/
Код: 374
К-во: 60 капс.
Цена: 62,31 лв.

Vit♂lize

Вит♂лайз за него

Формулата на Вит♂лайз съдържа растителни екстракти като масло от тиквени семки и нар, които се използват от векове за поддържане на здрава простатна жлеза. Вит♂лайз за него цялостно подпомага този орган и хормоналния баланс на мъжа с витамини, билки и минерали плюс ликопен – доказано ценна подкрепа за простатата.

Повече за Вит♂лайз за него►

Вит♀лайз за нея /Vit♀lize/
Код: 375
К-во: 120 табл.
Цена: 65,93 лв.

Vit♀lize

Вит♀лайз за нея

Натурална комбинация от богати на антиоксиданти плодове, билки, витамини и минерали, създадена за потребностите на женския организъм и за подкрепа на хормоналната дейност. Вит♀лайз за нея съдържа патентована смес от растителни съставки, сред които и ябълки на прах, пасифлора и шизандра – растение, използвано от векове в Китай и Русия заради многобройните си полезни свойства. Добавката цялостно се грижи за женското здраве, като включва още червени боровинки на прах в подкрепа на пикочната система и фолиева киселина.

Повече за Вит♀лайз за нея►

Хранителна добавка Арктическо море /Forever Arctic-Sea-Super Omega-3/
Код: 376
К-во: 120 капс.
Цена: 65,93 лв.

Arctic-Sea Super Omega-3

Хранителна добавка "Арктическо море"

Изключителна комбинация от рибено масло, масло от калмари и зехтин с високо олеиново съдържание, това е една от най-добрите омега-3, EPA и DHA хранителни добавки. Освен че съдържа и витамин E, Арктическо море се извлича не от едно, а от три чисти рибени масла: аншоа, сьомга и трескá. Тази цялостна хранителна добавка подкрепя ключови системи в тялото като сърдечносъдовата, храносмилателната и имунната, а също и здравето на мозъка и очите.

Повече за Хранителна добавка "Арктическо море"►

Хранителна добавка за всеки ден /Forever Daily/
Код: 439
К-во: 60 табл.
Цена: 43,12 лв.

Forever Daily

Хранителна добавка за всеки ден

Подсилен с нашия уникален АОЗ комплекс, Форевър дейли е мултивитамин с възможно най-съвременната система за ефикасно усвояване на съставките. Патентованата ни формула съдържа комбинация от идеално балансирани полезни вещества, обвити в алое, като включва и препоръчителните дневни дози незаменими витамини и минерали. Добавихме и съчетание от плодове и зеленчуци, които осигуряват ценни фитонутриенти. Идеално здраве в малко шишенце.

Повече за Хранителна добавка за всеки ден►

Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - пактетчета /ARGI+ Sachets L-Arginine & Vitamin Complex/
Код: 473
К-во: 30 пак.
Цена: 142,26 лв.

ARGI+ - Shashtes

Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - пакетчета

Една доза АРГИ+ осигурява 5г L-аргинин плюс синергични витамини и зарежда тялото ви с жизненост за целия натоварен ден. L-аргининът е аминокиселина, която изпълнява много важни функции в тялото – от подпомагане деленето на клетките до засилване производството на азотен оксид, който допринася за по-добро кръвоснабдяване на основните органи. В комбинация със синергични витамини и плодове тази многостранна хранителна добавка подкрепя цялото ви тяло и добавя изкусителен плодов аромат към любимата ви напитка.

Повече за Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - пакетчета►

Форевър мув /Forever Move™/
Код: 551
К-во: 90 гел капсули
Цена: 129,79 лв.

Forever Move™

Форевър мув

Движете се свободно и подкрепяйте подвижността на ставите си с най-новата хранителна добавка на Форевър. Форевър мув съдържа патентована комбинация от две ефикасни съставки, които няма да откриете заедно никъде по света - ципа от яйчни черупки, наречена NEM® и куркумин в много специална форма, която значително повишава бионаличността ѝ.

Повече за Форевър мув►

Форевър актив про-Б /Forever Active Pro-B/
Код: 610
К-во: 30 капсули
Цена: 76,32 лв.

Forever Active Pro-B

Форевър актив про-Б

Балансирана патентована комбинация от шест клинично проучени пробиотични щама за подпомагане на храносмилането, подобряване усвояването на нутриенти и подкрепа на имунитета. Форевър актив про-Б осигурява над 8 милиарда CFU (единици, формиращи колонии) в една доза, защитени от ексклузивна криогенна технология и уникална опаковка.

Повече за Форевър актив про-Б►


Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.