Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителни добавки /Nutritions/

Най-чистите природни източници на здраве и жизненост ни помагат да изглеждаме и да се чувстваме възможно най-добре. Възползвайте се от най-ефикасните формули и най-висококачествените съставки в хранителните добавки на Форевър.
Хранителна добавка с мулти-минерална формула /Forever Nature-Min/
Код: 037
К-во: 180 табл.
Цена: 36,79 лв.

Forever Nature-Min

Хранителна добавка с мулти-минерална формула

Нашата съвременна мулти-минерална формула използва природни хелатни форми на минерали в 100 мг естествена утайка от морското дъно. Минералите от морското дъно предоставят всички макро- и микроелементи, необходими на човешкия организъм.

Повече за Хранителна добавка с мулти-минерална формула►

Хранителна добавка с женшен и златна чиа /Forever Gin-Chia/
Код: 047
К-во: 100 табл.
Цена: 36,79 лв.

Forever Gin-Chia

Хранителна добавка с женшен и златна чиа

Две древни билки, съчетани в едно съвременно чудо, идеално за напрегнатото ни ежедневие. От запада – древната билка златна чиа, а от изтока женшен – естествен продукт, предлагащ невероятна издръжливост и енергия без неприятните странични ефекти на кофеина. Всяка таблетка съдържа 75% от необходимата дневна доза витамин С за възрастни, както и витамин А, витамин В1, витамин В2, калций, желязо, натрий, калий, протеини, мед и лют червен пипер.

Повече за Хранителна добавка с женшен и златна чиа►

Хранителна добавка с витамин С и овесени трици /Forever Absorbent-C/
Код: 048
К-во: 100 табл.
Цена: 35,28 лв.

Forever Absorbent-C

Хранителна добавка с витамин С и овесени трици

Абсорбент-C допринася за поддържане на здрави съединителни тъкани, кожа и стави, както и за добри дихателни функции. Липсата на витамин С може да причини пукане на капилярите и кървене на венците. За да сме сигурни, че организмът ви пълноценно ще усвои 60-те милиграма витамин С във всяка таблетка, ние ги съчетахме с високо разтворимите диетични фибри от овесените трици.

Повече за Хранителна добавка с витамин С и овесени трици►

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен /Forever A-Beta-CarE/
Код: 054
К-во: 100 капс.
Цена: 59,48 лв.

Forever A-Beta-CarE

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен

Антиоксидантите се борят със свободните радикали, които могат да причинят умора. А-бета-кеър осигурява на организма витамин А, селен и естествен витамин Е – мощни антиоксиданти, жизненоважни за здрава кожа, коса и очи.

Повече за Хранителна добавка с витамин А, Е и селен►

Хранителна добавка с чесън и мащерка /Forever Garlic-Thyme/
Код: 065
К-во: 100 капс.
Цена: 36,79 лв.

Forever Garlic-Thyme

Хранителна добавка с чесън и мащерка

Два полезни антиоксиданта с дългогодишно приложение, комбинирани в една невероятна формула! Когато нарежете или смачкате скилидка чесън, ензимната реакция произвежда мощно полезно съединение. Според изследванията чесънът съдържа вещества, които подпомагат превръщането на мазните в енергия и предпазват тялото от свободните радикали. Съчетахме го с мащерка в удобни капсули без мирис.

Повече за Хранителна добавка с чесън и мащерка►

Хранителна добавка Зелени поля /Forever Fields of Greens/
Код: 068
К-во: 80 табл.
Цена: 24,19 лв.

Forever Fields of Greens

Хранителна добавка "Зелени поля"

Снабдете се с витамините, минералите, протеините, аминокиселините, ензимите, антиоксидантите и хлорофила, които ви липсват. „Зелени поля” съчетава зелен ечемик (съдържащ калий, калций, магнезий, желязо, натрий, мед, фосфор, цинк и манган), стъбла от млада пшеница (съдържат витамини, минерали и микроелементи), люцерна (богата на минерали, витамини А, В6, Е и К) и щипка лют червен пипер за подпомагане на кръвообращението и обмяната на веществата.

Повече за Хранителна добавка "Зелени поля"►

Хранителна добавка с лициум и женско биле /Forever Lycium Plus/
Код: 072
К-во: 100 табл.
Цена: 66,53 лв.

Forever Lycium Plus

Хранителна добавка с лициум и женско биле

Лициумът е китайски плод, познат от векове. Той подобрява цвета на кожата, дава енергия и допринася за здравето на очите. Лициумът, комбиниран с един от най-силните антиоксиданти, открити до сега – флавоноиден екстракт от сладък корен, познат още като женско биле, е богат на аминокиселини и витамини.

Повече за Хранителна добавка с лициум и женско биле►

Хранителна добавка с гинко билоба и китайски билки /Forever Ginkgo Plus/
Код: 073
К-во: 60 табл.
Цена: 63,00 лв.

Forever Ginkgo Plus

Хранителна добавка с гинко билоба и китайски билки

Дайте тласък на своята творческа енергия с гинко билоба – легендарната билка за тонизиране на мисълта. Гинко подобрява кръвообращението в мозъка, помага при слаба памет и умствена умора, подобрява настроението, съсредоточаването, обмяната на веществата и повишава енергията. За да създадем един неповторим мозъчен тоник, ние съчетахме гинко с три мощни китайски билки – гъби рейши, плодове от шисандра и изсушен на слънце фо-ти.

Повече за Хранителна добавка с гинко билоба и китайски билки►

Хранителна добавка с калций /Forever Calcium/
Код: 206
К-во: 90 табл.
Цена: 48,39 лв.

Forever Calcium

Хранителна добавка с калций

С напредване на възрастта способността на тялото ни да усвоява калций намалява. Новият и усъвършенстван Форевър калций се противопоставя на тази тенденция с още по-добри форми на калций и патентована комбинация от други полезни минерали, осигуряващи оптимално усвояване и действие. С Форевър калций можете да сте уверени, че разчитате на най-висококачествените съставки за подкрепа на здравето.

Повече за Хранителна добавка с калций►

Хранителна добавка с ехинацея /Forever Echinacea Supreme/
Код: 214
К-во: 60 табл.
Цена: 42,84 лв.

Forever Echinacea Supreme

Хранителна добавка с ехинацея

Ехинацеята има богата традиция в културата на североамериканските индианци, които я използват, за да поддържат здравето си през зимата. Форевър ехинацея сюприйм съдържа и двете най-полезни разновидности на ехинацея плюс екстракт от гроздово семе за максимален ефект.

Повече за Хранителна добавка с ехинацея►

Хранителна добавка с мака /Forever Multi-Maca/
Код: 215
К-во: 60 табл.
Цена: 53,43 лв.

Forever Multi-Maca

Хранителна добавка с мака

Форевър мулти-мака съчетава легендарния перуански корен мака с други полезни билки и внимателно подбрани съставки. Още инките са използвали мака за сила и издръжливост, а днес тя е известна като перуанския женшен.

Повече за Хранителна добавка с мака►

Форевър Активен Пробиотик /Forever Active Probiotic/
Код: 222
К-во: 30 перл.
Цена: 60,99 лв.

Forever Active Probiotic

Форевър Активен Пробиотик

Пробиотикът на ФЛП е създаден, за да ви помогне да преодолеете дисбаланса, причинен от съвременния начин на живот, който може неволно да доведе до намаляване на количеството полезни бактерии в организма. Тази малка перличка допринася за здравето на храносмилателната система, подобрява усвояването на хранителни вещества и действието на имунната система. Пробиотикът на Форевър е единственият продукт на пазара, който съдържа шест вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.

Повече за Форевър Активен Пробиотик►

Хранителна добавка за поддържане на зрението /Forever Vision/
Код: 235
К-во: 60 табл.
Цена: 53,43 лв.

Forever Vision

Хранителна добавка за поддържане на зрението

Зрението ни е безценно. Тази хранителна добавка за поддържане здравето на очите съдържа боровинки, лутеин и зеаксантин, съчетани със супер антиоксиданти и други полезни съставки, които се грижат за ясния ни поглед в бъдещето.

Повече за Хранителна добавка за поддържане на зрението►

Хранителна добавка с хиалуронова киселина /Forever Active HA/
Код: 264
К-во: 60 капс.
Цена: 60,99 лв.

Forever Active HA

Хранителна добавка с хиалуронова киселина

Форевър активна ХК предлага уникална форма на хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло, която има уникални овлажняващи и смазващи ставите свойства. Комбинацията с масло от джинджифил и куркума превръща Форевър активна ХК в една от най-мощните хранителни добавки на пазара за хидратиране на ставите и кожата. Превърнете тялото си отново в добре смазана машина с една от най-новите хранителни добавки на Форевър!

Повече за Хранителна добавка с хиалуронова киселина►

Хранителна добавка 18 от природата /Forever Nature's 18/
Код: 271
К-во: 30 блист.
Цена: 95,77 лв.

Forever Nature's 18

Хранителна добавка "18 от природата"

Новата хранителна добавка „18 от природата” е вашият начин да поддържате здравето си с плодовете и зеленчуците, от които се нуждаете. Плодовете и зеленчуците съдържат мощни полезни за здравето и имунната система антиокисданти и фитохимикали. Те също така са важен източник на много хранителни вещества, от които организмът ни се нуждае ежедневно. „18 от природата” са вкусни таблетки за дъвчене, като само 4 от тях на ден ви осигуряват антиоксидантния еквивалент на пет порции плодове и зеленчуци.

Повече за Хранителна добавка "18 от природата"►

Хранителна добавка за кардио здраве /Forever CardioHealth/
Код: 312
К-во: 30 пак.
Цена: 60,48 лв.

Forever CardioHealth

Хранителна добавка за кардио здраве

Кардио здраве представлява специална прахообразна формула, създадена за разтваряне в гела от алое на ФЛП и да доставя на тялото три важни групи съставки, подкрепящи сърдечносъдовото здраве. Тази хранителна добавка допринася за поддържане на здравословни нива на хомоцистеина, осигурява коензим Q10 за ефективен метаболизъм, като ги съчетава с полезни за сърцето антиоксиданти.

Повече за Хранителна добавка за кардио здраве►

Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - кутия /ARGI+ box L-Arginine & Vitamin Complex/
Код: 320
К-во: 300 гр.
Цена: 138,11 лв.

ARGI+ - Box

Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - кутия

АРГИ+ осигурява 5 г L-аргинин в една доза плюс синергични витамини, за да зареди тялото ви с жизнеността, от която се нуждаете през целия натоварен ден. L-аргининът е аминокиселина, която играе много важни роли в тялото - от подпомагане деленето на клетките, до изграждане на протеини и засилване производството на азотен оксид. Разтворен във вода или любимата ви напитка от алое, вкусът на АРГИ+ ще ви хареса.

Повече за Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - кутия►

Хранителна добавка за децата /Forever Kids/
Код: 354
К-во: 120 табл.
Цена: 28,23 лв.

Forever Kids

Хранителна добавка за децата

Нова усъвършенствана формула с още по-добро съчетание от фитонутриенти, зареждащи децата ви с полезните вещества, от които се нуждаят всеки ден. Забавни и вкусни мултивитамини, които осигуряват на деца и възрастни незаменими витамини, минерали и растителни съставки.

Повече за Хранителна добавка за децата►

Хранителна добавка за подкрепа на имунната система /Forever Immublend/
Код: 355
К-во: 60 табл.
Цена: 42,34 лв.

Forever Immublend

Хранителна добавка за подкрепа на имунната система

Нова хранителна добавка, създадена за цялостна подкрепа на имунитета. Съчетава силата на лактоферина, гъбите маитаке и шийтаке с витамини C и D, плюс цинк. Комбинацията подпомага оптималното действие на биологичните защитни механизми на тялото, за да сте жизнени дори и в рисковите сезони.

Повече за Хранителна добавка за подкрепа на имунната система►

Вит♂лайз за него /Vit♂lize/
Код: 374
К-во: 60 капс.
Цена: 60,47 лв.

Vit♂lize

Вит♂лайз за него

Нездравословното ни всекидневие често причинява хронично възпаление, което може да доведе до проблеми с простатата при мъжете. Затова ФЛП разработи хранителната добавка Вит♂лайз с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетана със здравословно хранене и достатъчно движение, тя предлага природно решение за поддържане здравето на простатата и жизнеността на мъжа.

Повече за Вит♂лайз за него►

Вит♀лайз за нея /Vit♀lize/
Код: 375
К-во: 120 табл.
Цена: 64,00 лв.

Vit♀lize

Вит♀лайз за нея

Предменструален дискомфорт, менопауза или недотам добро функциониране на пикочната система могат да бъдат породени от хормонални изменения и нужда от конкретни хранителни вещества. Натуралната комбинация от антиоксидантни плодове, билки, витамини и минерали в хранителната добавка за жизненост на жените Вит♀лайз е специално създадена, за да откликне на потребностите на жените.

Повече за Вит♀лайз за нея►

Хранителна добавка Арктическо море /Forever Arctic-Sea-Super Omega-3/
Код: 376
К-во: 120 капс.
Цена: 64,00 лв.

Arctic-Sea Super Omega-3

Хранителна добавка "Арктическо море"

Новата патентована формула съчетава много богатото на ДХА масло от калмари, ултра чисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Тази уникална комбинация се предлага единствено от Форевър Ливинг Продъктс и не само съдържа 33% повече от най-полезната сред омега-3 киселините - ДХА, но и идеално балансира съотношението на ДХА и ЕПА за оптимални резултати и действие.

Повече за Хранителна добавка "Арктическо море"►

Хранителна добавка за всеки ден /Forever Daily/
Код: 439
К-во: 60 табл.
Цена: 41,87 лв.

Forever Daily

Хранителна добавка за всеки ден

Форевър дейли с АОС предоставя най-съвременната система за оптимално усвояване на хранителните вещества. Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден!

Повече за Хранителна добавка за всеки ден►

Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - пактетчета /ARGI+ Sachets L-Arginine & Vitamin Complex/
Код: 473
К-во: 30 пак.
Цена: 138,11 лв.

ARGI+ - Shashtes

Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - пакетчета

АРГИ+ осигурява 5 г L-аргинин в една доза плюс синергични витамини, за да зареди тялото ви с жизнеността, от която се нуждаете през целия натоварен ден. L-аргининът е аминокиселина, която играе много важни роли в тялото - от подпомагане деленето на клетките, до изграждане на протеини и засилване производството на азотен оксид. Разтворен във вода или любимата ви напитка от алое, вкусът на АРГИ+ ще ви хареса.

Повече за Хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс - пакетчета►