Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Форевър ПРО Х2 - канела /Forever PRO X2 - Cinnamon/

Форевър ПРО Х2 - канела /Forever PRO X2 - Cinnamon/
Код: 518
К-во: 45 гр.
Цена: 7,78 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Протеините са ключови за контрола на теглото и физическата активност, защото допринасят за възстановяването и растежа на мускулите.
Форевър ПРО Х2 е без захар или глутен и съдържа патентована комбинация от три вида белтъчини – соев протеинов изолат, суроватъчен протеинов изолат и суроватъчен протеинов концентрат. Соята и суроватката са пълноценни протеини, което означава, че съдържат всички незаменими аминокиселини, необходими на човека.
Белтъчините също ви съдействат да се чувствате по-сити и така контролират апетита ви, за да не прекалявате с количеството храна и да не посягате към висококалорични силно въглехидратни закуски. Освен това чистата мускулна маса е метаболитно по-активна от мастните натрупвания и затова е добра идея да се стимулира със задоволителен прием на протеини. Той подкрепя обмяната на веществата и така допринася за ефективен контрол на теглото. Качествените белтъчини допринасят за изграждане и поддържане на чиста мускулна тъкан, за по-бързо възстановяване след спорт и по-ефективно стягане на мускулите чрез упражнения.
Форевър ПРО Х2 е разработен, за да ви зарежда с допълнителни протеини в подкрепа на здравословен режим за отслабване, или просто като вкусно хапване, когато сте в движение.
ПРО Х2 с канела включва безглутенови овесени ядки, покрити с бял шоколад. В него ще откриете витамин А, калций и желязо. Желязото е важно при физическа активност, защото помага за пренасянето на кислород из цялото тяло. Удобните блокчета съдържат също и по два грама фибри от инулин – специални влакнини, които действат и като пребиотик. Протеините плюс фибрите помагат за стягане и развиване на мускулите, докато се наслаждавате на много вкусен десерт.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Консумирайте Форевър ПРО Х2 между храненията за контрол на апетита и глада за сладко. Използвайте го и като допълнителен източник на протеини преди или след тренировки.
Канеленият Про Х2 е чудесен за сутрешна закуска и ви зарежда с белтъчини за деня.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 15 г протеини във всеки десерт
  • 2 г фибри
  • Без захар и глутен