Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Форевър ПРО Х2 - канела /Forever PRO X2 - Cinnamon/

Форевър ПРО Х2 - канела /Forever PRO X2 - Cinnamon/
Код: 466
К-во: 45 гр.
Цена: 7,56 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Според специалистите достатъчният прием на протеини играе важна роля във всяка здравословна програма за отслабване, когато се съчетава с разумно хранене и редовно движение. Всяко Форевър ПРО Х2 блокче съдържа патентована комбинация от соев протеинов изолат и суроватъчен протеинов изолат и концентрат плюс два грама фибри, за да ви помогне да стегнете и развиете мускулите си, както и да контролирате апетита и теглото си.
Белтъчините също ви съдействат да се чувствате по-сити и така контролират апетита ви, за да не прекалявате с количеството храна и да не посягате към висококалорични силно въглехидратни закуски. Освен това чистата мускулна маса е метаболитно по-активна от мастните натрупвания и затова е добра идея да се стимулира със задоволителен прием на протеини. Той подкрепя обмяната на веществата и така допринася за ефективен контрол на теглото.
Към ролята на белтъчините за потискане на апетита можем да добавим и факта, че те са задължителни за формиране на мускулна тъкан, особено при повишаване интензитета на физическата активност. Възможно е да възникне притеснение, че съчетаването на диета със сериозни тренировки може да доведе до загуба на мускулна маса. Но тъй като протеините са градивните елементи на мускулите, ако си осигурявате нужните количества от тях, можете да сте спокойни, че това няма да се случи, докато спазвате здравословен режим за отслабване. Качествените белтъчини допринасят за изграждане и поддържане на чиста мускулна тъкан, за по-бързо възстановяване след спорт и по-ефективно стягане на мускулите чрез упражнения. Освен това повишеният прием на протеини, съчетан със силови тренировки, е в състояние да подпомага мускулните тъкани при напредване на възрастта.
Соята и суроватката са източници на висококачествени белтъчини, чиито полезни свойства за формиране и поддържане на мускулите са обстойно изследвани. Форевър ПРО Х2 е разработен, за да ви зарежда с допълнителни протеини в подкрепа на здравословен режим за отслабване, или просто като вкусно хапване, когато сте в движение. Продуктът съдържа 15 г висококачествени белтъчини в удобен и много вкусен десерт. Не съдържа глутен и ви го предлагаме в два превъзходни аромата – канела и шоколад. Удобен и приятен начин да повишавате приема си на протеини всеки ден!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Консумирайте Форевър ПРО Х2 между храненията за контрол на апетита и глада за сладко. Използвайте го и като допълнителен източник на протеини преди или след тренировки.
Канеленият Про Х2 е чудесен за сутрешна закуска и ви зарежда с белтъчини за деня. Шоколадовият пък е вкусно и здравословно протеиново похапване по-късно през деня.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 15 г протеини във всеки десерт
  • 2 г фибри
  • Без глутен