Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Козметика "Соня" /Sonya Cosmetics/

Продуктите в колекция flawless by Sonya® дават шанс на жени от целия свят да откриват и изразяват собствената си представа за красота. Колекция flawless by Sonya® е обогатена с алое вера в съчетание с най-съвременните новости, които природата и науката предлагат.
Освежаващ тоник с алое и бял чай Соня /Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea/
Код: 279
К-во: 170 мл.
Цена: 73,72 лв.

Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea

Освежаващ тоник с алое и бял чай "Соня"

Една от причините за цвета на белия чай е, че се бере, преди пъпките на цветовете му да са се разтворили. Те незабавно се запарват и изсушават за разлика от черния чай, който се оставя, докато се окисли. Така белият чай запазва високото си съдържание на антиоксиданти, а те, съчетани с алое вера, краставица и алантоин, бързо попиват благодарение на уникалната формула без алкохол. Кожата ви незабавно ще се почувства възродена и готова за още полезни продукти.

Повече за Освежаващ тоник с алое и бял чай "Соня"►

Дълбоко овлажняващ крем Соня /Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream/
Код: 311
К-во: 71 гр.
Цена: 62,31 лв.

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Дълбоко овлажняващ крем "Соня"

Някои хидратанти са като капка вода. Този крем е като цял басейн. Интензивното му действие се дължи на серамидите, които доставят влага дълбоко в горните слоеве на кожата. Възстановете младежкото си сияние с мощните антиоксиданти в екстракта от борова кора. Използвайте след подхранващия алое серум от серия „Соня“ за оптимален ефект.

Повече за Дълбоко овлажняващ крем "Соня"►

Прецизна течна очна линия /Sonya™ precision liquid eyeliner/
Код: 569
К-во: 1 мл.
Цена: 41,53 лв.

Sonya™ precision liquid eyeliner

Прецизна течна очна линия

Подчертайте очите си с течната очна линия „Соня“. Тя е плътна и мастиленочерна, а четката й е тънка и прецизна за създаване на дръзка визия и чисти линии. Девет благотворни за кожата съставки, включително алое, рициново масло, витамин Е и слънчогледово масло се грижат за деликатната област около очите и помагат за лесното и прецизно нанасяне на течната очна линия „Соня“.

Повече за Прецизна течна очна линия►

Освежаващ почистващ гел /Sonya™ refreshing gel cleanser/
Код: 605
К-во: 118 мл.
Цена: 48,80 лв.

Sonya™ refreshing gel cleanser

Освежаващ почистващ гел

Забравете за традиционните измиващи средства. Освежаващият почистващ гел „Соня“ съдържа нашия алое гел плюс овлажняващи съставки като студено пресовано масло от баобаб, което омекотява и хидратира кожата. Богати антиоксиданти като ябълкови аминокиселини и хидроксиацетофенон подкрепят комбинираната кожа, а натуралното почистващо средство – екстракт от плодовете на шикакай, помага за отстраняване на натрупаните по повърхността мъртви клетки, замърсявания и грим за старателно и нежно почистване.

Повече за Освежаващ почистващ гел►

Озаряващ гел /Sonya™ illuminating gel/
Код: 606
К-во: 28,3 гр.
Цена: 46,20 лв.

Sonya™ illuminating gel

Озаряващ гел

Възстановете натуралния блясък на кожата и й придайте естествено сияние с озаряващия гел „Соня“. Капсулираните пептиди в този бързопопиващ гел предлагат най-новите технологии за подобряване вида на кожата, а комбинацията от пет азиатски растения, включително корен от сладник, изравняват и освежават цвета й, за да е мека, гладка и да грее от здраве.

Повече за Озаряващ гел►

Усъвършенстваща гел маска /Sonya™ refining gel mask/
Код: 607
К-во: 59 мл.
Цена: 48,80 лв.

Sonya™ refining gel mask

Усъвършенстваща гел маска

Разкрасяващият сън влиза в ново измерение с научно разработената формула, оптимизираща начина, по който кожата ви функционира нощем. Усъвършенстващата гел маска „Соня“ допринася за баланса й, като контролира омазняването и освежава цялостния й вид. Със съкровищницата от растения, плодови екстракти и овлажнители ще се събуждате с по-сияйна, по-млада и по- балансирана кожа.

Повече за Усъвършенстваща гел маска►

Успокояващ овлажняващ гел /Sonya™ soothing gel moisturizer/
Код: 608
К-во: 59 мл.
Цена: 53,49 лв.

Sonya™ soothing gel moisturizer

Успокояващ овлажняващ гел

Преливащ от богати растителни съставки и ефикасни компоненти, успокояващият овлажняващ гел „Соня“ представлява интензивно хидратиращо средство за заредена с влага и освежена кожа. С повече от десет натурални растителни екстракта и масла, бета-глюкан, извлечен от гъби, плюс хидролизиран колаген и ябълков екстракт, формулата активно успокоява и овлажнява комбинираната кожа.

Повече за Успокояващ овлажняващ гел►

Ежедневна грижа за кожата „Соня“ /Sonya™ daily skincare system/
Код: 609
К-во: 1 к-т
Цена: 177,03 лв.

Sonya™ daily skincare system

Ежедневна грижа за кожата „Соня“

Решението за комбинирана кожа. Разработена специално за кожата, която постоянно се променя, новата колекция „Соня“ е с високо съдържание на алое, съчетано с други овлажняващи растения. Природата и науката си подават ръка в революционната гел технология, която доставя полезното действие на алоето там, където кожата има най-голяма нужда от него. Леката консистенция създава усещане за свежест и подмладяване.

Повече за Ежедневна грижа за кожата „Соня“►