Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Хранителна добавка за поддържане на зрението
/Forever Vision/

Хранителна добавка за поддържане на зрението /Forever Vision/
Код: 235
К-во: 60 таблетки
Цена: 55,04 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Зрението е безценно и не бива да го приемаме за даденост. Така, както приемаме хранителни добавки за подкрепа на общото си добро състояние, трябва да се грижим и за очите си, които отслабват с възрастта.
Форевър вижън е хранителна добавка, разработена да се грижи за зрението със силата на пет основни категории нутриенти:
  • Каротиноидите (лутеин, бета-каротин, зеаксантин и астаксантин) представляват наситени растителни пигменти и предлагат специализирана антиоксидантна защита на ретината и макулата;
  • Полифенолите от боровинки и ресвератролът защитават крехките очни тъкани и капиляри от вредите, причинявани от оксидативния стрес;
  • Витамини С и Е допринасят за поддържане еластичността и гъвкавостта на очните тъкани;
  • Минералите – цинк и мед, формират ядрото на антиоксиданти, синтезирани в самото око;
  • Уникалните аминокиселини предоставят на окото „тухлички“ за изграждане на глутатион пероксидаза – мощен враг на свободните радикали.
Антиоксидантната защита е в основата на действието на Форевър вижън, защото здравите очи съдържат 20 пъти по-високи нива на антиоксиданти в сравнение с другите тъкани в тялото. Само две таблетки Форевър вижън дневно ще запазят погледа ви в бъдещето ясен.

СЪСТАВКИ

Витамин С (аскорбинова киселина), екстракт от боровинка (Vaccinium myrtillus), цистеин (n-ацетил цистеин), цинк (цинков цитрат), мед (меден глюконат), екстракт от цвят на невен (Tagetes erecta) (съдържа лутеин 5% и зеаксантин 17%), витамин Е (d-алфа токоферил сукцинат), витамин А (бета-каротин), астаксантин 2% (от микро водорасли), ресвератрол 20% (Polygonum cuspidatum корен), дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, кроскармелозен натрий, стеаринова киселина, силициев диоксид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две таблетки дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Източник на боровинки, лутеин и зеаксантин
  • Поддържа добро зрение
  • Запазва погледа ви в бъдещето ясен

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.