Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Възстановяващ нощен крем /Recovering Night Creme/

Възстановяващ нощен крем /Recovering Night Creme/
Код: 342
К-во: 57 гр.
Цена: 60,25 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Вьзстановяващият нощен крем е основен елемент от нашата програма за красота „Цвете на младостта“. Той съдържа полизахариди и други овлажнители, които образуват филм, запазващ влажността на кожата. Съдържанието на глицериди от пшеничен зародиш, масло от кайсиеви ядки и масло от жожоба осигурява естествени липиди за поддържане на важния баланс мазнини/вода. Разтворимият колаген е необходим за поддържане на структурата на кожата в добро състояние, за намаляване образуването на бръчки и съответно забавяне процеса на стареене.
Със своите овлажнители възстановяващият нощен крем регенерира кожата ви – нещо, което вие чувствате, а околните виждат. Употребява се вечер, за да успокои кожата, докато тялото си почива. Така ви връща „цветето на младостта“ – жизнена, еластична, гладка и опъната кожа. Нощният крем изглажда дори най-фините бръчици и линии, като поддържа кожата изключително мека и запазва нейната еластичност и влага.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете малко количество върху върха на пръстите си и нежно нанесете по цялото лице и шия до получаването на тънък равномерен слой.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Кадифен, богат нощен крем.
  • Съдържа витамини С и Е плюс провитамин В5.
  • С добавени липиди, за да защити и възстанови клетките, докато спите.