Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Лосион за почистване на грим "Соня"
/Sonya Aloe Eye Makeup Remover/

Лосион за почистване на грим Соня /Sonya Aloe Eye Makeup Remover/
ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Уникална формула с алое вера гел, която почиства кожата от грим щадящо, но ефективно. Нежните съставки ви дават възможност да се насладите на почистващите свойства на една формула без масла. Основната съставка е гел от Алое Барбадензис с успокояващите и подхранващи качества на идеалното за кожата растение. Благодарение на него лосионът хидратира и подхранва нежната зона около очите. Той е еднакво ефикасен за отстраняване на гримове както на маслена, така и на водна основа.

СЪСТАВКИ

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, PEG-7 естери на зехтин, хидроксиетилцелулоза, натрий лауроил овесени аминокиселини, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, метилизотиазолинон, феноксиетанол, каприлил гликол, сорбинова киселина, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Напоете малък памучен тампон с лосиона. Докоснете затворените очи, изчакайте няколко секунди, като леко притискате, за да може да проникне в миглите и цялата област на очите. След това избършете миглите с движение надолу, за да отстраните спиралата изцяло. Сега можете да изплакнете с леко хладка вода или с чист, влажен памучен тампон, преди да нанесете крем за зоната около очите и любимия си хидратант. Ако е необходимо, повторете процедурата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Нежно овлажнява и омекотява миглите.
  • Не оставя следи – след почистване можете веднага да нанесете грим.
  • Уникална формула без масла.
  • Направете услуга на кожата си и никога не си лягайте без да сте почистили грима от нея. Кожата трябва да бъде чиста, за да е здрава.