Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

ТриПак - алое бери нектар /Forever Aloe Berry TriPack/

ТриПак - алое бери нектар /Forever Aloe Berry TriPack/
Код: 7343
К-во: 3x1 литър
Цена: 157,27 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар.
Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини.
Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната система и да ви зарежда с жизненост.
Антиоксидантната сила на червените боровинки е 20 пъти по-висока от тази на витамин С, а нейните проантоцианидини предлагат подкрепа за пикочната система. Специалният фитонутриент в ябълките – кверцетинът, също е мощен антиоксидант. Всички тези чудесни съставки са съчетани с 90.7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера във вкусна и ободряваща напитка.
В този вариант на тройния пакет ще откриете три еднолитрови опаковки Алое бери нектар в еко кутия от рециклиран картон.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (90,7%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)], натурален концентрат от ябълков сок, фруктоза, натурален концентрат от червени боровинки.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте изправен в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 90,7% чист гел от вътрешността на листата.
  • Без консерванти.
  • Подпомага храносмилането.
  • Подкрепя имунната система.
  • Червените боровинки допринасят за здравето на пикочната система.
  • Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар