Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

ТриПак - алое и праскови /Forever Bits n’ Peaches TriPack/

ТриПак - алое и праскови /Forever Bits n’ Peaches TriPack/
Код: 7773
К-во: 3x1 литър
Цена: 157,27 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Троен пакет с ароматната и вкусна алое напитка Алое и праскови.
84.5% чист гел от вътрешността на листата на растението са съчетани със сочно пюре от праскови в ароматна напитка със сладък вкус и цялата сила на чистото алое вера. Прасковеното пюре обогатява напитката с калций, калий и витамин С.
Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. Уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.
В този вариант на тройния пакет ще откриете три еднолитрови опаковки Алое и праскови в еко кутия от рециклиран картон.

СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (84,5%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)], натурален пюре от праскови (8%), фруктоза, натурален концентрат от бяло грозде, натурален аромат на праскови.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ

На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте опаковката изправена в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не я вдигайте за гърлото, за да не я повредите.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • 84.5% чист гел от алое вера.
  • Без консерванти.
  • Подпомага храносмилането.
  • Подкрепя имунната система.
  • Узрели на слънце праскови за допълнителен аромат и питателност.
  • Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар