Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Форевър Ф.И.Т. 15 за начинаещи - ванилия
/Forever F.I.T. 15 beginners - Vanilla/

Форевър Ф.И.Т. 15 за начинаещи - ванилия /Forever F.I.T. 15 beginners - Vanilla/
Код: 528
К-во: 1 пакет
Цена: 302,82 лв.
Поръчай

СЛЕДВАЩАТА КРАЧКА

Има много променливи, които влияят върху способността ви да изглеждате и да се чувствате по-добре. Ако разберете кои са те и как да ги използвате в свой интерес, значи сте спечелили половината от битката.
Форевър Ф.И.Т. 15 ще ви научи как да промените мисленето си за храната и спорта. Ще ви даде и необходимите познания, за да се вдъхновите и да преобразите тялото си към по-добро! МОЖЕТЕ да отслабнете, МОЖЕТЕ да изглеждате и да се чувствате по-добре от когато и да било и МОЖЕТЕ да постигнете положителна и трайна промяна. Форевър Ф.И.Т. 15 ще ви покаже как.
С F15 сами избирате накъде да поемете, за да изглеждате и да се чувствате по-добре. Спрете се на фитнес нивото, което ще ви помогне да осъществите целите си и да постигнете трайна промяна.
Ако сте новаци във фитнеса и храненето, можете да започнете с програмата F15 за начинаещи. Овладейте основите на фитнеса с упражнения, използващи тежестта на тялото, базови движения и ключови кардио тренировки. Поставете основа с лесни указания за хранене и добавки, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото и важни съвети за начина ви на живот. Като например защо са полезни протеините и как да си приготвите по-добра закуска.

ПАКЕТЪТ Ф.И.Т. 15 СЪДЪРЖА:

Aloe Vera Gel (2 packs)Гел от алое вера (2 опаковки)
Forever Lite Ultra - Vanilla
(1 Pouch, 15 portions)
Форевър лайт ултра шейк - ванилия
(1 плик, 15 порции)
Forever Therm (60 Tablets)Форевър терм (60 таблетки)
Forever Garcinia Plus
(70 Softgels)
Форевър гарциния плюс
(70 меки капсули)
Forever Fiber (15 Sticks)Форевър фибри (15 пакетчета)
Допълнителни материали:
Ф.И.Т. 15 наръчник за начинаещи. Може да разгледате наръчника тук

УПРАЖНЕНИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ:

За лесно и точно изпълнение на програмата компанията Форевър Ливинг Продъктс разработи специално за вас серия от видеоклипове, които ще ви помогнат да направите всяка стъпка от програмата ФИТ 15 за начинаещи.Не забравяйте, преди да започнете тази или която и да било фитнес програма, да се консултирате с лекар или друг здравен специалист, който да прецени дали тя е подходяща за нуждите ви. Това е особено важно в случай, че имате здравословен проблем. Ако почувствате замайване, болка, прилошее ви или не ви достига въздух, докато правите упражненията, незабавно спрете изпълнението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар