Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Форевър Ф.И.Т. 15 за средно напреднали - шоколад
/Forever F.I.T. 15 intermediate - Chocolate/

Форевър Ф.И.Т. 15 за средно напреднали - шоколад /Forever F.I.T. 15 intermediate - Chocolate/
Код: 533
К-во: 1 пакет
Цена: 302,82 лв.
Поръчай

СЛЕДВАЩАТА КРАЧКА

Има много променливи, които влияят върху способността ви да изглеждате и да се чувствате по-добре. Ако разберете кои са те и как да ги използвате в свой интерес, значи сте спечелили половината от битката.
Форевър Ф.И.Т. 15 ще ви научи как да промените мисленето си за храната и спорта. Ще ви даде и необходимите познания, за да се вдъхновите и да преобразите тялото си към по-добро! МОЖЕТЕ да отслабнете, МОЖЕТЕ да изглеждате и да се чувствате по-добре от когато и да било и МОЖЕТЕ да постигнете положителна и трайна промяна. Форевър Ф.И.Т. 15 ще ви покаже как.
С F15 сами избирате накъде да поемете, за да изглеждате и да се чувствате по-добре. Спрете се на фитнес нивото, което ще ви помогне да осъществите целите си и да постигнете трайна промяна.
Вече водите умерено активен живот и търсите начин да ускорите темпото? Изберете програмата F15 за средно напреднали. Режимът включва някои от любимите ви добавки на Форевър за контрол на теглото, нови здравословни рецепти, специално създадени упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога. Програма F15 за средно напреднали ще ви помогне да преобразите тялото си и да изградите чиста мускулна маса. Ще разберете как ще ви помогнат силовите и високоинтензивните кардио тренировки. Ще научите как да постигнете трайна промяна със съвети за устояване на ненаситния апетит и за важната роля на съня за отслабването.

ПАКЕТЪТ Ф.И.Т. 15 СЪДЪРЖА:

Aloe Vera Gel (2 packs)Гел от алое вера (2 опаковки)
Forever Lite Ultra - Chocolate
(1 Pouch, 15 portions)
Форевър лайт ултра шейк - шоколад
(1 плик, 15 порции)
Forever Therm (60 Tablets)Форевър терм (60 таблетки)
Forever Garcinia Plus
(70 Softgels)
Форевър гарциния плюс
(70 меки капсули)
Forever Fiber (15 Sticks)Форевър фибри (15 пакетчета)
Допълнителни материали:
Ф.И.Т. 15 наръчник за средно напреднали. Може да разгледате наръчника тук

УПРАЖНЕНИЯ ЗА СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ:

За лесно и точно изпълнение на програмата компанията Форевър Ливинг Продъктс разработи специално за вас серия от видеоклипове, които ще ви помогнат да направите всяка стъпка от програмата ФИТ 15 за средно напреднали.Не забравяйте, преди да започнете тази или която и да било фитнес програма, да се консултирате с лекар или друг здравен специалист, който да прецени дали тя е подходяща за нуждите ви. Това е особено важно в случай, че имате здравословен проблем. Ако почувствате замайване, болка, прилошее ви или не ви достига въздух, докато правите упражненията, незабавно спрете изпълнението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар