Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое био-целулозна маска /Aloe Bio-Cellulose Mask/

Алое био-целулозна маска /Aloe Bio-Cellulose Mask/
Код: 616
К-во: 5 бр. по 25 гр.
Цена: 109,03 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Облегнете се удобно, отпуснете се и позволете на маската от ново поколение да овлажни дълбоко и дълготрайно кожата ви!
Най-прогресивната маска на Форевър досега осигурява интензивна хидратация, която навлиза дълбоко в кожата, поставя се за секунди и не изисква изплакване. Възползвахме се от ефикасността и удобното използване на био-целулозата и я обогатихме с технология от ново поколение за двуфазно полезно действие.
Посредством уникален за Форевър процес захранваме ацетобактер ксилинум – бактерията, създаваща био-целулозата, с гела от алое вера на Форевър и с морска трева, като по този начин ги вграждаме директно в материала на маската за овлажняване, омекотяване и обгрижване на кожата.
Защо био-целулозата е по-добра? Фибрите на маската са 1000 пъти по-фини от човешкия косъм, което й позволява да приляга плътно и без усилия към всяка извивка на лицето. Така съставките проникват дълбоко във фините линии и бръчици, до които традиционните текстилни маски не успяват да стигнат.
Напоена е с активен, хидратиращ серум, обогатен с натурални съставки, оставящи дълготрайно усещане за обновена и сияйна кожа. След като свалите самата маска, можете да оставите финия и ефикасен серум върху лицето и шията си – няма нужда от изплакване.
В серума добавихме див кестен, за да помага за освежаване на повехналата кожа и да намалява зачервяванията, а зеленият чай и антиоксидантите заедно се борят с признаците на стареене и със свободните радикали. Глицеринът е ключов компонент на серума и осигурява дълбоко овлажняване.
Можете да се насладите на всички тези ефикасни резултати с лекота. Просто отлепете единия защитен текстилен слой от маската и я поставете. Леко я притиснете, за да прилепне добре към лицето ви и отлепете и другия защитен слой. Отпуснете се и почувствайте как подмладяващата сила на био-целулозната маска действа. След 20 минути просто я свалете и втрийте останалия серум в кожата си. Материалът е биоразградим, което значи, че можете да изхвърлите маската без притеснения.
Формулата е специално разработена за всички типове кожа, дори и за чувствителната. За оптимални резултати използвайте алое био-целулозната маска в съчетание с някоя от популярните козметични серии на Форевър и в съчетание с други от продуктите за специализирани резултати.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

1. Отворете опаковката, извадете и разгънете маската.
2. Тя е защитена от двете страни от тънка тъкан. Отлепете единия слой.
3. Поставете маската върху лицето. Притиснете леко, за да прилепне добре.
4. Отлепете и втория слой защитна тъкан.
5. Отпуснете се с маската за около 20 минути и след това я свалете. Няма нужда от изплакване, просто втрийте останалия серум в лицето и шията за младежко излъчване.

СЪСТАВКИ

Aqua, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Glycosyl Trehalose, Mannitol, Xanthan Gum, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Ammonium Glycyrrhizate, Zinc Gluconate, Ascorbic acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Подхранва дълбоко и хидратира интензивно
  • Подмладява повехналата кожа и й помага в борбата с признаците на стареене
  • Успокоява и намалява зачервяването
  • За мека, еластична и сияйна кожа

Няма коментари:

Публикуване на коментар