Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое сапун за ръце /Aloe Hand Soap/

Алое сапун за ръце /Aloe Hand Soap/
Код: 523
К-во: 473 мл.
Цена: 31,65 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Средно хората мият ръцете си по осем пъти на ден, а световният съвет по хигиена препоръчва да го правят дори и по-често. И макар да е важно за съхраняване на здравето, честото миене на ръцете може да се отрази неблагоприятно върху кожата им, ако използваният сапун съдържа дразнещи почистващи съставки и изсушава.
За щастие Форевър Ливинг създаде продукт, който дори омекотява ръцете след измиване. Нашият 100% стабилизиран гел от алое вера и глицеринът създават натурална нежна основа, в която сме добавили няколко нови и интересни съставки.
Подобрихме обичаната перлена формула с екстракт от краставица, масло от лимонови кори и зехтин, за да увеличим сериозно хидратиращата сила на течния ни алое сапун. Краставицата допринася за успокояване на кожата, а маслото от лимонени кори едновременно затваря порите и обгрижва кожата. Зехтинът от векове се тачи като антиоксидант, овлажнител и средство, което може да подпомогне подмладяването на кожата.
Към тези природни компоненти добавихме и измиващи средства, натурално извлечени от кокос за нежно и меко почистване.
Комбинация от натурални масла, растителен екстракт и най-съвременните научни открития, алое сапунът за ръце с нежния си аромат на лайка е точно това, от което кожата ви се нуждае, за да бъде почистена и хидратирана.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете върху мокрите си ръце. Леко направете пяна и измийте. Изплакнете с вода и подсушете.
ВНИМАНИЕ! Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите, изплакнете обилно с вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Омекотяваща формула
  • Почистващи съставки, извлечени по естествен път
  • Без парабени

Няма коментари:

Публикуване на коментар