Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Балсам за коса от алое и жожоба
/Aloe-Jojoba Conditioning Rinse/

Балсам за коса от алое и жожоба /Aloe-Jojoba Conditioning Rinse/
Код: 522
К-во: 296 мл.
Цена: 38,93 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

С научния напредък се подобряват и нашите формули. Освежихме досегашния състав на балсама за коса, за да допълва синергично усъвършенствания ни шампоан от алое и жожоба. Подсилен с витамини В комплекс, масла от макадамия и жожоба, както и нашето етерично масло от лавандула, за да придава допълнителен блясък на косъма, да овлажнява кожата на главата и да прави косата по-лесна за разресване и оформяне.
От векове жожобата е тачена заради хидратиращия си ефект, а към нея добавихме и масло от макадамия, което отлично успокоява, омекотява и допълнително овлажнява, защото е дори по-богато на ненаситени мазнини и от зехтина.
Включва също нашето безценно българско лавандулово масло, което цялостно подобрява състоянието на косата и подсилва блясъка й.
Формулата на балсама се допълва от маслото от слънчогледови семки заради високите му нива на линолова киселина, подпомагаща естествената защитна бариера на кожата и съдействаща за хидратирането на скалпа.
Усъвършенстваният алое-жожоба балсам се грижи не само за кожата на главата. Неговата рН-балансирана формула покрива и целия косъм, за да намали появата на цъфнали връхчета. Омекотява косата, прави я по-лъскава и лесна за разресване и оформяне, като същевременно е достатъчно лек и може да се използва дори без изплакване.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След като сте измили косата с шампоана от алое и жожоба, нанесете балсама и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и изсушете.
Ако го използвате без изплакване, нанесете малко количество върху мократа коса от връхчетата към корените. Изсушете.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Омекотява и придава блясък
  • Лека формула
  • С балансирано рН
  • Съдържа четири масла – от жожоба, макадамия, слънчоглед и лавандула

Няма коментари:

Публикуване на коментар