Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Шампоан за коса от алое и жожоба /Aloe-Jojoba Shampoo/

Шампоан за коса от алое и жожоба /Aloe-Jojoba Shampoo/
Код: 521
К-во: 296 мл.
Цена: 42,06 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Нова, по-чиста формула, подходяща за всеки тип коса!
Ще забележите, че съкратихме списъка със съставки на етикета, за да се възползваме максимално от силата на най-важните. Вместо да разчитаме само на създадени от човека пенливи съставки, решихме да се възползваме от естествените свойства на любимия ни и основен компонент – алое вера, и съдържащите се в него сапонини, които помагат за създаването на нежна пяна.
Не по-маловажна съставка е маслото от жожоба с неговия кератинизиращ ефект, който подчертава естествения цвят и блясък на косата. То възстановява влажността и подхранва кожата и косата. Придава повече обем, тъй като премахва втвърдената мазнина от косата и същевременно защитава косъма и връхчетата. Така по естествен начин осигурява необходимата влажност и гъвкавост за лесно разресване.
Към алоето и жожобата добавихме и нашето великолепно българско етерично масло от лавандула с успокояващия му аромат и свойството да придава блясък на косата и да подпомага скалпа.
Последното масло, което включихме, е с богат състав и поддържа кожата на главата хидратирана. Маслото от шипки е единственото от растителен произход, което естествено съдържа витамин А наред с много високите количества витамин С.
Заедно тези съставки отстраняват и най-упоритото омазняване, като същевременно успокояват скалпа. С новата формула на алое-жожоба шампоана косата ви ще е лесна за разресване, подсилена, с повече обем и ще изглежда великолепно!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете върху мокра коса и масажирайте, за да стимулирате скалпа и да образувате хубава пяна. Изплакнете старателно. За оптимални резултати използвайте балсама от алое и жожоба след измиване.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • рН балансиран
  • Без сулфати
  • Три натурални масла за успокояване на скалпа

Няма коментари:

Публикуване на коментар