Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Алое шейв /Aloe Shave/

Алое шейв /Aloe Shave/
Код: 515
К-во: 142 гр.
Цена: 33,20 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Всяка сутрин се грижим за тялото и личната си хигиена и искаме с увереност да прекрачим прага, готови да посрещнем предизвикателствата на деня. Когато ползваме любимите си продукти, трябва да сме сигурни, че се отразяват по най-добрия възможен начин на тялото ни. Като специалисти по алое вера отлично знаем, че то е най-добрата съставка за успокояване и защита на кожата при дразнещия процес на бръсненето.
Без консерванти, парабени и спирт, АЛОЕ ШЕЙВ ще ви изкушава дори само да се насапунисате с него, заради великолепното усещане, което създава. Алоето дарява влага на кожата, омекотява я, прави я по-гладка и същевременно създава защитен слой между нея и острия бръснач. Към него добавихме глицерин, който допълнително се грижи за кожата, както и натуралната овлажняваща аминокиселина аргинин. Динатриевият кокоамфодиацетат е извлечен от мастните киселини на кокосовото масло и допринася както за пенливостта на продукта, така и за мекотата на кожата ви.
Ако досега сте чувствали всекидневното бръснене като неприятно задължение, от днес то може да се превърне в подхранващо кожата занимание и поредният начин да изглеждате и да се чувствате по-добре!
В допълнение опаковката на АЛОЕ ШЕЙВ използва най-нова патентована технология и е изцяло пластмасова, което я прави по-екологична. Без добавки за изтласкване, без метални части и излишни отпадъци. Така имате още един повод да се чувствате чудесно, че използвате продукта всеки ден!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нежно втрийте обилно количество от алое шейв върху мократа си кожа, за да разпените хубаво. Избръснете се внимателно и изплакнете.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Разкошен пенлив гел
  • Успокояващи кожата компоненти
  • Успокоява и намалява зачервяването
  • Изобилие от овлажняващи съставки

Няма коментари:

Публикуване на коментар