Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Стягащ комплекс /infinite by Forever™ firming complex/

Стягащ комплекс /infinite by Forever™ firming complex/
Код: 556
К-во: 60 таблетки
Цена: 107,47 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Първата ексклузивна козметична хранителна добавка на Форевър ви помага да контролирате процеса на стареене. Тя е идеалният спътник на стягащия серум, защото атакува стареенето отвътре навън!
Приемането на две мънички таблетки всеки ден може да подкрепи множество системи в тялото, както и цялостното ви здраве и вида на вашата кожа.
Доказал се в две клинични изследвания, екстрактът от френски пъпеш осигурява супероксид дисмутаза - ключов играч в антиоксидантната система, който помага в борбата със оксидативния стрес. Патентовани фитосерамиди, извлечени от европейска пшеница*, възстановяват важна естествена съставка на кожата, която играе значима роля за функцията на бариерата, предпазваща кожата от загуба на влага, и така допринася за хидратацията й. Доказано е, че оралният прием на колаген намалява задълбочаването на бръчките и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.
Последната съставка – витамин С, допринася за намаляване на умората и за нормалното образуване на колаген, за да функционира кожата оптимално.
Подходът за красота отвътре навън е революционно развитие в антиейджинга и е онова, което липсва на всички други системи, противопоставящи се на признаците на стареенето.
* Макар да е извлечена от пшеница, тази съставка е сертифицирана като безглутенова, защото серамозидите се извличат по уникална и патентована липидна технология, която отстранява остатъците от глутен. Упражнява се строг качествен контрол, който редовно изследва съдържанието на глутен и резултатите са далеч под прага от 20ppm в САЩ.
Част от комплект инфинит на Форевър.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две таблетки дневно. За оптимални резултати приемайте двете таблетки сутрин.

СЪСТАВКИ

Витамин С (калциев аскорбат), биотин, хидролизат на морски колаген, екстракт от серамиди (Triticum aestivum) (семе), концентрат от сок на пъпеш (Cucumis melo L.) (плодова пулпа), антислепващ агент (силициев диоксид).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Първата козметична хранителна добавка атакува стареенето отвътре навън
  • Намалява появата на бръчки и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата
  • Подпомага многобройни системи в тялото и го зарежда с енергия

Няма коментари:

Публикуване на коментар