Алое Вера и хранителни добавки за здраве и красота

Възстановяващ крем /infinite by Forever™ restoring creme/

Възстановяващ крем /infinite by Forever™ restoring creme/
Код: 558
К-во: 48,2 гр.
Цена: 120,42 лв.
Поръчай

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Въпреки многобройните овлажнители, възстановяващият крем е лек и фин и попива бързо, без да създава мазно или тежко усещане.
Ефикасните растителни съставки като асаи и нар осигуряват антиоксидантна подкрепа, като същевременно овлажняват и изглаждат кожата. Австралийското растение Centipeda Cunninghamii има синергично действие, подсилващо многобройните полезни свойства на алоето. Заедно тези съставки доказано успокояват кожата, а витамин В3 и екстрактът от червено цвекло изравняват тена и структурата й за младежко излъчване. Компоненти като сквален, естери на жожоба, гликолипиди и пчелен восък демонстрират изявени овлажняващи свойства и помагат на възстановяващия крем да се плъзга нежно по кожата.
Антиейджинг композицията от етерични масла – лавандула, горчив портокал, босилек, евкалипт и кори от лайм и портокал, подкрепя алоето и помага за възобновяването и подмладяването на изсушената кожа.
За да завършим тази удивителна овлажняваща съкровищница, добавихме най-съвременните научни открития за извличането на нов захарид, който подобрява водната бариера на кожата.
Като финална и много важна стъпка от infinite by Forever™, възстановяващият крем заключва в кожата всички ефикасни средства за забавяне на неумолимия ход на времето, с които е подхранена от продуктите в серията.
Част от комплект инфинит на Форевър.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Натиснете помпичката веднъж и нанесете с леки кръгови движения нагоре и навън към косата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Над 15 обгрижващи кожата съставки
  • Алоето е синергично подсилено с антиейджинг композиция от етерични масла
  • Съвременни научни открития осигуряват нова съставка, която подобрява задържането на влага в кожата

Няма коментари:

Публикуване на коментар